Pardus XFCE Sürümü

Dünyada XFCE masa üstü ortamına sahip sık kullanılan dağıtımların üzerinde bir inceleme yaptım. En iyisi bizim pardus. Hem görünüm hem de kullanım açısından.

6 Beğeni

Ben de XFCE kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Ne açıdan iyi? Yazabilir misiniz.

2 Beğeni

Xfce bana çok eski ve basit geliyor sanki windows vista yada 7 gibi ben Gnome kullanıyordum şuan ubuntu kullanıyorum fakat ubuntunun açılışta 2 3 dk kendine gelmesini bekliyorum pardus da öyle birsey yapmıyordum hiz ve stabilite olarak gayet iyi tek sıkıntım nvidia güncellemesinde sıkıntı çıkartıyor laptop oda düzelince tekrar geçeceğim.

1 Beğeni

Selamunaleyküm
Hocam nvidia konusunda ne sıkıntınız vardı. Ben şu an en gücel nvidia sürücülerini kullanıyorum. hatta dün bi güncelleme geldi sağolsun (geliştirici cuda paketleri olduğu için) diğer güncellemelerle birlikte 4 gb güncelleme yaptı :sweat_smile: . modlar arası geçiş yapmak isityorsanız envycontroller var. kde ve gnome için eklentileri de var. Oradan rahatlıkla modlar arası geçiş yapabiyorsunuz inşAllah.
resim

2 Beğeni

@Arastirmaci hocam opengl dosyalarını bir türlü indiremiyorum nvidianin güncelledigim zaman gpu 0 da kalıyor bilgisayara bağlanıp biraz uğraştılar ama sorun düzelmedi not aldılar daha sonra duzelticeklermis fakat discord grubunda var iseniz özelden detaylı konuşmak isterim birseyleri yanlış yapmış olabiliriz.

1 Beğeni

Pardus Nvidia Driver Güncelleme bu konuda anlatılan yöntem ile nvidia driver yükledim. Şuan en son sürümü kullanıyorum herhangi bir sorun yok csg0 2 şakır şakır oynatıyor.

Hocam konuyu acan benim zaten bende driver güncelliyorum fakat driver ile inmesi gereken programlar inmiyor bende muhtemelen bilgisayarin markasi ile ilgili o yüzden suanlik beklemedeyim

Hiç fark etmedim kusura bakmayın :slight_smile: ama bende işe yaradı driver güzel kuruldu

İşe yaramasina sevindim.