Pardus xournal ve openboard

Merhabala pardus gelştiricileri.
Öncelikle ben bir öğretmenim linux bilgim yeterince iyidir okuldaki arkadaşlarıma bolca yardım ediyorum. arkadaşlarımızın sıkıntısı akıllı tahtayı verimli kullanacak araçlardan habersiz olmaları. Aynı sıkıntının bütün yurdumuzun öğretmenleri tarafından da hissedildiğini düşünüyoruz.
Bu yüzden sizden birkaç ricam olacak.

  1. okular kde tabanlı olduğundan maalesef gnome ile uyuşmuyor. insanlar sayfa büyütmek ve küçültmek için tabiri caizse acı cekiyorlar. Ne olur xournal++ programını varsayılan pdf izleyici olarak ayarlayın isterseniz yapılandırmayı size gönderebilirim. Böylece akıllı tahtada en güzel configurasyonu ayarlamıs oluruz.
  2. benim incelediğim kadarı ile en güzel whitebord uygulaması openboard ancak ikon ve menulerin akıllı tahta çözünürlüğüne uygulanması gerek lütfen kalıplarınıza bu uygulamayı da ekleyin insanları antropi starboard gibi program arayısına sıkmayın.
  3. klavye programınızın gnome arayüzüne uygun bir klavye programı ile değiştirin. çünkü inanın en fazla kullandığımız uygulama klavye. o olmadan olmuyor. Eğer illaki touch keybord ve okular kullanmamız lazım diyorsanız o halde kde ile eski etap desktop a dönün.
    4 toythether sitesindeki öğretmen matematik uygulamalarını en azından html5 ile klonlayarak ve biraz da bizim sistemimize dahil edin bu uygulamaları internet olmadan da kullanabilmek çok işimize yarar en azından bir abaküs onluk blok uygulaması çok işimizi görür eğer hangi uygulamayı nasıl düzenleyelim derseniz seve seve yardımcı olurum
    ismail bayram Bursa yıldırım
4 Beğeni

Değerli pardus ekibi sizin gibi sahada sıkıntıları birebir yaşayıp buna göre de çözüm üreten kullanıcıları değerlendirecektir diye düşünüyorum. Selametle kalın hocam.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.