selam ben bilgisayarıma Pardus yüklemeye çalıştım ben usb’yi sen disk kullandım bilgisayarın Windows 10 Acer ve bilgisayar var ve bilgisayarıma Pardus’u yüklemek için tüm işlemleri yapmıştım Pardus bana gereksinimler her şeyi hallettikten sonra bilgisayarımı yeniden başlatıp kullanabileceğimi söyledi bilgisayar mı yeniden başlatmaya çalıştığımda bana siyah bir ekran ve bir alt çizgi “_” yanıp sönüyordu farklı yöntemler denedim yapay zeka aracılığıyla yapmaya çalıştım hiçbir sonuç alamadım şu anda boot bu sekmesindeki legacy ayarını değiştirdim ve beni bilgisayarın başlattığımda farklı bir yere hata verdi ve bu menajer’e yöneltti bulut mevcut’tan sonra bana USB San diskin tıklamamı önerdiler kaç kere tıkladın olmadı
grub’ı yanlış kurmuşsunuz. kurulumu baştan yapın ve grub kurulum ekranında diskinizi seçin.
1 Beğeni
Pardus’u başlatmayı seçtiğiniz ekran geliyor mu? Eğer geliyorsa kurtarma modunda açıp bir deneyebilirsiniz.
Ayrıca bilgisayarınızın ekran kartı ve işlemcisi nedir?
Canlı USB üzerinden açılıyorsa Pardus Başlangıç Onarma uygulamasıyla GRUB’u güncelleyebilirsiniz.
İndirdiğiniz Pardus .iso dosyasının da MD5SUMS değerlerini kontrol edin ve düzgün indiğinden emin olun.
1 Beğeni
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.