Pardus23 bana hitap ediyor mu?

Herkese iyi forumlar. Öncelikli olarak bu projede yer alan herkese teşekkür ediyorum. Üniversite öğrencisiyim, hazırlamam gereken slaytlar ve makaleler oluyor. Günlük araştırmalar yapıyorum. Oyun oynamıyorum. Karşıma çıkan sorunlarla on beş dakika veya yarım saat uğraşabilirim ama daha fazlası benim açımdan çok sıkıntı oluşturacaktır çünkü üniversite programım çok yoğun. Sizce pardus23 benim için uygun mudur? Yoksa şuanda geçmek için erken mi?

1 Beğeni

İletişim – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM üzerinden sorunlarına daha çabuk destek alırsın.

Değerli Hızır Ali; öncelikle seni windows işletim sisteminden kurtulup, linux kullanma isteğinden dolayı tebrik ediyorum. Sana Pardus’u kullanıcı dostu bir işletim sistemi olarak sonuna kadar öneririm. Özellikle libre office ve auto cad programının özgür yazılımı olan libre cad programlarıyla her türlü işini rahatça yapabileceğine garanti veririm. Zaten sistemle bir problemin olursa, forumdan sorunu paylaşarak sana yardımcı olarak her türlü desteği pardus kullanıcıları tarafından veriliyor. O konuda da sorunun olmasın. Alıştığın anda benim gibi iş hayatında da Pardus yazılımını bırakamayacağına eminim.

2 Beğeni

Açıkçası bende yeni kullanıcılardan birisiyim. Başlangıçta senin gibi endişelerim olmuştu. Ancak şimdi zevkle kullanıyorum. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Tek sorun yaşadığım nokta libreoffice’le excelle yapabildiğim bazı çalışmaları yapamıyor olmam oldu. Bunları da Microsoft web office aracılıyla hallettim.

2 Beğeni

Hangi konularda sıkıntı yaşadınız? Makrolar mı?

1 Beğeni

Bazı üst düzey formüller mevcut değil maalesef. Office 365 için yalnızca kullanıma sunulan yeni nesil formüller mesela düşeyyığ, çaprazara, filtre gibi. Ayrıca koşullu biçimlendirme exceldeki kadar kapsamlı değil. vs… vs…

1 Beğeni

Aslına Bakarsanız Kısacası Tariflerinize Göre Söyleyebilirimki Bence Pardus Tam Size Göre.

2 Beğeni

Dün saatlerce uğraşmama rağmen internet sorununu çözemedim. Bakalım onu çözebilirsem devam edeceğim.

2 Beğeni

@Ismail-Emre-Arikan
benimle aynı soruyu soran kişinin buradan okuması adına konu açmak daha faydalı olacaktır diye düşünmüştüm.

Evet, bizim fayda gördüğümüz öneriler başkalarına da faydalı olacaktır.

Ancak önce kendi sorunumuzun nasıl çözüldüğünü öğrenebilmemiz gerekir, sonra da öğrenilenleri burada paylaşırsanız, amacınıza ulaşmış olursunuz.

Galiba siteye yapayzeka cevaplarını anlayan bir eklenti lazım. Reklam amaçlı yapayzeka cevabı.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.