Pardus'a geçme sorunu!

Merhaba ben şuan kali linux kullanıyorum ve pardusa geçmek istiyorum flashıma komut satırından pardusun iso sunu yazdırdım fakat flashım kilitlende ama benim flashıma önemli dosyalarımı aktarmam gerekli flashın görünümü şu şekilde yardım ederseniz çok iyi olur .
psa

Diskler ya da gparted uygulaması ile biçimlendiriniz.

1 Beğeni

Merhaba, flash belleği hem pardus yüklerken hem de kendi bilgilerinizi taşımak için kullanacaksanız pardus iso’sunda düzenleme yapmanız gerekmekte bu yüzden ötürü flash belleği kullanmak yerine /home dizininizi harddiskinizde başka bir bölüm açarak oraya taşıyabilirsiniz. Pardus yüklerken bunu /home dizini olarak seçerseniz nerdeyse bütün ayarlarınız ve /home 'de bulunan bütün dosyalarınız taşınır. Ben birkaç senedir böyle kullanıyorum ve distro değiştirmek hiçbir sorun yaratmadı şu ana kadar.

biçimlendirdim ama hep aynısı oluyor kilitleniyor root yetkileriyle yazdırıyorum

Kalıp dosyasının dd yansı modunda yazdırılması ile bu şekilde gözükmesi normaldir. Usb belleğinizi kullanmak istiyorsanız kurulumdan sonra biçimlendirmeniz gerekiyor.

1 Beğeni

flash belleği o fotoğraftaki gibi kilitlemiycek bir iso yazma programı biliyormusunuz ?

Normal iso olarak yazdırırsanız istediğinizi yapabilirsiniz ama kurulum yapmak istediğinizde sorunlarla karşılaşırsınız.

of niye öyle yapmışlar ya neyse iyi günler

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.