Pardus'ta Microsoft Teams

Merhabalar,

Bazen ihtiyaç kaynaklı Microsoft Teams kullanmak gerekebiliyor. Açıkçası şu zamana kadar Web üzerinden bu süreci ilerletmekteydim. Fakat kullanım kolaylığından kaynaklı Pardus Yazılım Merkezi üzerinden kurup kullanmak istedim. Ne var ki ekran görüntüsünde de görmüş olduğunuz uyarıyı vermekte. Acaba bu durum Pardus özelindeki bir eksiklik ya da yanlış paketin derlenmesinden mi, yoksa Linux özelinde bir durumdan mı kaynaklıdır?

Microsoft teams linux uygulama desteğini kaldırdı. Prograssive Web app olarak devam ettiriyor. Tarayıcıdan kullanmak durumundasınız. Tarayıcıya yükleniyor gibi düşünün.

2 Beğeni

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Aynı düzen kullanmaya devam o vakit. :smiling_face_with_tear:

Merhaba, Flatpak üzerinde Portal for Teams isminde bir uygulama var. Onu yükleyerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz en azından ben öyle kullanıyorum.

Sisteminizde flatpak yüklemek için Flathub sitesine gidip set up flathub kısmını okuyup kurabilirsiniz Pardus için yazı var.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam. Kontrol edeceğim.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.