Merhaba arkadaşlar,
Java’ya merak saldığımdan Pardus veya herhangi bir linuxta kullanabileceğim java editörlerini merak ettim de, bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum…
Merhaba arkadaşlar,
Java’ya merak saldığımdan Pardus veya herhangi bir linuxta kullanabileceğim java editörlerini merak ettim de, bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum…
Benim için görsel arayüzü olması önemli hocam (Visual Studio’daki form uygulaması tarzı) o şekilde bir editör arıyorum
Bahsettiğim ürün en gelişmiş Java IDE 'si olarak nedereyse tüm geliştiriciler tarafından kullanılıyor.
Tesekkurler…Deneyeceğim
Herhalde IDE demek istedin. Bence Netbeans kullan. Java SE versiyonu 96 MB. Ayrıca Oracle ın sitesinde de var JDK yı indirdiğin kısımda gözüküyor. Ayrıca Oracle ın kendi geliştirdiği IDE. Ücretsizdir. PHP ve C/C++ desteği de var:slight_smile:
Hocam görsel arayüzü var mı Visual Basic gibi yani form uygulaması şeklinde ? Bir arkadaş yok demişti de…
Designer diyorsun sen var o. Swing le GUI yazarken. Main class ı direk eklemek yerine proje ağacında sağ tık->Add->JPanel form seçiyorsun. Designing a Swing GUI in NetBeans IDE bu siteye bak sırayla gösteriyor