Pardusu yüklemeyi başardım

Sorunsuz çalışıyordu ama yanlışlıkla XFCE AYARLARINI SİLDİM Bilgisayarı yeniden başlattığımda oturum açtıktan sonra mouse imleci gözüküyor ama siyah ekran yardımcı olurmusunuz lütfen

Selamunaleyküm
eğer xfce ile ilgi bağımlılıkları sildiyseniz ctrl+alt+f3(f1 veya f2 de deneyebilirsiniz) tuşlarına basıp tty ekranına geçip kullanıcı isminiz ve parolanızı girip alttaki komut ile

sudo apt reinstall pardus-xfce-desktop

xfce paketlerini tekar yükleyebilirsiniz

3 Beğeni

Siz yeni olduğunuz için sık sık desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Size daha acil cevaplar alabileceğiniz bir destek yeri lazım. Telegram kullanıyorsanız, aşağıdaki gruba dahil olup oradan sorabilirsiniz. Foruma göre çok daha hızlı cevaplar alabilirsiniz. Sizin vesilenizle herkese de tekrar hatırlatmış olayım:

3 Beğeni

maalesef telegram kullanmıyorum

Nette dolaşırken rast geldim, bir arkadaş sana telegram kullanmayı önermiş ama ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum. Sebebi burada yer alıyor -Message Services -By FabSec.blogspot.com - Updated 6 May 2022- - Google E-Tablolar. İlle de telegram kullanacaksan android için FabSec Lab.: Telegram PM Apk. Başka işletim sistemi için olanı yok henüz.

Bence bir kurup inceleyin. Özellikleri, özellikle de dosya transferi gibi konularda özellikleri whatsapp’a göre çok çok iyi. Bir gruba dahil olduğunuzda, grup kurulduğu günden itibaren yapılan tüm paylaşımlara da ulaşabiliyorsunuz.

2 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.