Pardus'un Notlar uygulamasının açılmaması

Bir haftadır işletim sistemi olarak Pardus 19.3 kullanıyorum. Birkaç gün önce Opera tarayıcının açılmaması, açılmaya çalışıldığı zaman başlatıcının neyi çalıştıracağını bilememesi yüzünden hata vermesi sorunu ile karşılaştım. Bilgisayara reset attığım zaman sorunum çözüldü. Fakat dünden beri Pardus’un notlar uygulamasını açamıyorum. Uygulama herhangi bir hata bile vermiyor. Uzun bir süre bekledim ve uygulama açılmadı. Reset atmak bu işe çözüm olmadı. Tüm güncellemelerim tam. Notlar uygulamasının bu sorununu nasıl çözebilirim? Veyahut notlar uygulamasının kaydettiği metine nasıl erişebilirim?

1 Beğeni

Bir alternatif olarak gedit uygulamasını kurabilirsiniz.

Uçbirimden:

sudo apt install gedit

Daha sonra .txt dosyasını sağ tılayıp, gedit ile açın.

Uçbirimi açarak;

xfce4-notes

yazıp uygulamayı açmayı deneyebilir misiniz ne çıktı verecek

KDE de notları sistem çekmesine nasıl ekleriz ? Xfce de sistem çekmesinde sürekli duruyordu ama kde ye geçtim sistem çekmesine ekleyemedim.

xfce4-notes ile terminalden açınca not u sistem çekmecesine atıyor ama terminalde aşağıdaki hatayı veriyor. ve terminali kapatınca notlar sistem çekmecesinden kayboluyor.

/home/ali/.gtkrc-2.0:17: error: scanner: unknown error

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.

Verdiğiniz kod işe yaradı. Kodu güzelce kullanırken birkaç gün sonra Alt Paneli yok ediverdim. Alt paneli resetleyince uygulamayı kolayca açabilir hale geldim. Yardımınız için teşekkürler.

1 Beğeni