Selamun aleyküm.
Ücretsiz bir pdf düzenleme programı olan Sejda’nın indirilmesi ve Pardus Mağaza’dan kurulumu yapılan GDebi ile kurulması ile ilgili bir video çektim.
Hayırlı çalışmalar dilerim.
Selamun aleyküm.
Ücretsiz bir pdf düzenleme programı olan Sejda’nın indirilmesi ve Pardus Mağaza’dan kurulumu yapılan GDebi ile kurulması ile ilgili bir video çektim.
tşkler braderim yanii ile devam… az bi pdf editleseydin daha hoş olcaktı…
İlhami Hocam paylaşım için teşekkürler. Paylaştığınız videolarda az bir uygulama yaparsanız çok memnun oluruz. Video süresi uzun olsun varsın. İzleriz. Zaten kanalınıza aboneyim de
Programın kullanımı ile ilgili basit bir video çektim.
Adem Effendicon Bey ve Abdullah Turgut Bey bir şey değil. Videolarda hata yapınca tekrar çekiyorum. O yüzden uzun video çekmekten çekiniyorum. Ayrıca, tanıttığım programları genelde daha o gün ya da bir önceki gün ilk defa yüklemiş olduğumdan ayrıntıya giremiyorum. İşyerimdeki işlerden dolayı zaman sıkıntım da oluyor. Evde de nadiren zaman bulabiliyorum.
Programın kullanımı ile ilgili bir video daha çektim. Bu arada programın günde en fazla üç defa kullanım gibi kısıtlamaları olduğunu da belirteyim.
Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.