qualcom qca9377 wireless network adapter

Merhabala,

Başlıktan da görüleceği üzere qualcom qca 9377 wireless network adapter olan bir laptopum var. Ben kurulum esnasında herhangi bir ağ bağdaştırıcısı bulunamadı yazısıyla karşılaşıyorum. Bu sebeple de pardus kurulumunu yapmaktan vaz geçtim.

Sorularım şöyle;

  1. Kurulum esnasında bu adaptörü sistemin otomatik tanıması için ne yapmalıyım?
  2. Şayet yerli ve milli işletim sistemimizi kullanacaksak benim gibi çoğu insanın yaşadığı bu donanım tanımama problemlerinin olmaması gerekli, Neden donanımımı tanımıyor?
  3. Ne zaman pardusu kurmaya kalksam ya donanım tanımıyor ya touchpad çalışmıyor. İllaki bir problem ile karşılaşıyorum. Bunun yerine kurulumun diğer işletim sistemlerindeki gibi otomatik tanıması gerekli. Neden otomatik tanımıyor?
  4. Eğer bizi diğer işletim sistemlerine muhtaç etmemek ve bu işletim sistemini herkesin kullanmasını sağlamak istiyorsak kurulumdan sonra bir problem çıkmaması için otomatik güncelleştirmeleri almalı. Neden almıyor?

Son olarak yerli ve milli işletim sistemini HER ZAMAN destekleyen bir VATANDAŞ olarak işimiz ne kadar kolay olursa kurumların, firmaların ve biz halkın her zaman desteği sizinle olur. Aksi takdirde devamlı bizi gözetleyen saçma sapan sistemleri kullanmaya devam ederiz.

Saygılarımla

1 Beğeni

Kurulumda bu aygıtlar yüklenmiyor, kablolu bağlantı ile kurulması gerekiyor ve kurulduktan sonra forumda, yazılan sorunlardan eksik olanları bulup uç birimde çalıştırmanız gerekiyor ve ya sorunu yazıp yöneticilerin cevaplamasını bekliyorsunuz.

Sürücü otomatik olarak yükleniyor.

Pardusu canlı usbden çalıştırın. Ağ bağlantılarında görünür.

Bağlantı kurulduktan sonra masaüstündeki yüklemeyi çalıştırın.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.