Resmi mesaj programı

Cumhurbaşkanı bile,geçenlerde kamu görevlilerinin devlete ait bilgi ve belgeleri, mesaj programlarında paylaşmanın doğru olmadığını ifade etti.
Buradan tubitak Pardus ekibine teklif yapıyorum.Pardus’ta çalışan,şimdilik sadece kamu görevlilerinin kullanacağı, bir mesaj programı geliştirsinler.Linux’ta program yazabilen her gönüllü destek verebilir.

1 Beğeni

Merhaba ben Yıldız diye bir program duymuştum ama Whatsapo instagram Windows vb kullanmak zaten dışarıya para kazandırıyor veri aktarımı yaptırıyor bide alternatifler şöyle

1 Conetin SaAsger uygulaması conetin pörtfoy adresine gidip bi deneyin devam et diyin portfoy sayfasına atacak ordan Uygulamalarımız sitelerimiz yazan yere tıklayın orda Var

2 BİP uygulaması Playstore Appstore gibi yerlerde var internettede

Devletin problemini devletin adamları çözebilir.Devlet,milli teknolojide kararlı ise,bu problemler kolayca çözülür.Yoksa,daha çok yorum yazarız…

Kurulu sistemin elemanlarıyız. Birileri izin vermese ya da güçlü bir duruş sergilemesek emin ol TOGG bile üretilemezdi. Devlet milli teknolojiyi istese bile devletin kurulduğu sistem ve yapı yine o güçlerin elinde. O güç izin vermezse ya da mücadele edecek gücü, kozu elinde tutamazsan toplu iğne bile üretemez, sisteme dahil hiçbir şeye el süremez, değiştiremezsin.

Bunu görmek için kör olmamak yeterli. Şuan İsrail’in yaptığını bizim gibi herhangi bir devlet yapsa tüm dünya ayaklanır topyekün saldırırlardı. Ama bugün İsrail tüm dünyanın gözü önünde binlerce sivili, kadın ve çocuğu katlediyor. Bir çok Amerikalı şirket özel hayatları çiğniyor, verileri etrafa saçıyor. Yapmacık mahkemelerde minik cezalar verilerek olayların üzeri kapatıılyor. Geçmişte Devrim otomobilleri ve milli savunma gibi girişimler çeşitli sabotajlara kurban gidiyor. Gelişmeye çalışan devletlerde darbeler, ayaklanmalar, iç çatışmalar ve darbe girişimleri yapılıyor.

Acı bir gerçek ama sistem böyle… Bazı şeyleri devletin değil, oluşturulan toplulukların dava şuuru ile güçlü hareket edip onların yapması gerekli. Yani bizlerin yapması gerekli. Whatsapp yerine güçlü alternatifler geliştirip halka sevdirirsek devletin adım atmasına gerek kalmaz. Devletler bağımsız değil, küresel bir sistem var, o sistemin dışına çıkamıyorlar. Elin gavuru Whatsapp, Facebook, İnstagram, Twitter, Drive, Mail gibi uygulamaların ne kadar önemli olduğunun farkında. En güzel istihbarat buradan sağlanıyor.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.