Revit 2019 Pardus'e Kurmak

Arkadaşlar Wine kurdum güncel oldugunu sanıyorum Revit 2019 kurarken böyle bir hata alıyorum tam da microsoft sql server 2014 u kurarken bu hatayı alıyorum.

kimse yardım etmicek her halde

Araştırdığım üzere Revit’i Wine üzerinde çalıştırabilen olmamış. VirtualBox üzerine Windows kurup, Revit’i orada kullanmayı yapmayı deneyebilirsiniz. Wine’ın destekleyip desteklemediğini de kontrol ederseniz destek gelirse Wine’a geçebilirsiniz.

Kaynak 1 : WineHQ - Revit Architecture
Kaynak 2 : Linux / Revit / Wine - Autodesk Community

keşke şu tip programları çalıştırmak için destekler artsa linux e geçmek çok sağlıklı olucak üzücü baksanıza sitede sadece siz yardımcı oldunuz

Bir programın Linux’u desteklememesi firmanın ayıbı aslında. Son zamanlarda bu sıkıntının aşılabilmesi için tarihte hiç olmadığı kadar kapsamlı çalışmalar var. Proton projesi buna bir örnek. Biz elimizden geleni yapalım gerisi gelecektir inşallah. İnsanları ürünlere bağımlı hale getirme devri sona eriyor. :slight_smile:

Görünüşe göre Revit’i sanal makinede kullananlar var. Donanımınız iyise, sanal makinenin ayarlarını yaptıktan sonra çalışılabilir seviyede olacağını düşünüyorum ama tabi denemek lazım.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.