Bunları hangi yapay zekaya yazdırıyorsunuz çünkü yazıdaki bilgilerin çoğu yanlış?
Hiç katılmıyorum bu kısıma . Yeni başlamış kullanıcı Gnome kullanabilir . Çünkü sadece anlaşılır bir ayar menüsü mevcut . KDE tam tersi ne olduğunu anlamadığım okadar çok ayar var ki Profesyoneller için bence .
Önemi varımı ayrıca kime ve neye göre yanlış bu karşılaştırma bir kişinin yada birlerinin isteyenle ya çok beğendi bir masa üstü sürümüne göre yorumlu caka değil ben Gnome seviyorum bana görmemi yorum laması mı lazım ben sadece konuyu verdim yorumladı olay bu
Önemi var mı mı? Yanlış bilgi bilmeyen kullanıcıları yanlış yönlendirir, Pardus hakkında yalan yanlış bilgilerin yayılmasına sebep olmuş olursunuz.
Yanlış bilgiyi yayan kişi olmak sizi vicdanen rahatsız etmiyorsa diyecek bir şeyim yok ![]()
Bu konunun da kullanıcıları yanlış yönlendirdiği için kaldırılması lazım. Doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri etkileşim uğruna yazıp yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin.
Siz KDE seviyorsunuz diye bizde sevmek zorunda değiliz benim konum da rahatsız sanızsanız şikayet edin bana karırışmayın artık burası sizin değil
Konunun sevip sevmemek değil, yanlış bilgi vermek olduğunu hala anlayamadınız ya ben buna şaşıyorum. ![]()
Yapay zeka slopuyla doldurmayalım burayı, yerine kullanıcıların işine yarayan bilgiler tutalım
bura sizin değili bana karışmak dan vazgeçin sizde burada bir üyesiniz sizi uymak zorun da değilimi ben konularım bayrak atıp durmayın derdiniz varsa yönetici ye mesaj yazın denetim den geçen konu sizi neden rahatsız ediyor
Konularınıza ben bayrak attım Çağrı bey.
Sizi daha önce de uyardım, insanlara saygısız ithamlarda bulunmaktan vazgeçin lütfen. Burası bizim değilse sizin de değil.
Gereksiz gereksiz başlıklar açmaktan da vazgeçin.
sizi kimsiniz affedersiniz de ben yöneticin onayına sunmuşum ve sizi de buranın sahibi değilsiniz bura sizin de değili sorun varsa yöneticiler gereken neyse yapar kendi işinize bakın ben subum da bir şey yok sizi sorun var sizi buray pardus kendi yeriniz sanıyorusunuz sizden başkası birşey yazmıycak dimi sizin sıktınız bu ben yazıma yorum barak bir daha atmayın sorunuz varsa yönetici ye baş vurun bana karışma hakınız yok
rica ediyorum bu ekip birdaha benim gönderime yorum yapmasın sizi göre ben konu yazmak zorun da degilim
Gönderinize yorum yazacağız. Ben yönetici değilsem siz de değilsiniz benim gönderime yorum yazmayın diye kural koyamazsınız. Sizden başkası bişey yazmıcak dimi diyorsunuz her yere YZ’den kopyala yapıştır başlık açıyorsunuz. Forumun düzeni bozuluyor?
Bayrak koyarak yöneticinin onayına bırakıyorum zaten. Kaldı ki anladığım kadarıyla sorunlu bir insansınız siz istediğiniz için değil, sizinle uğraşmak düşük IQ gerektirdiği için yazmayı bırakıyorum ama bilginiz olsun bundan sonra her yazdığınız saçmalığa bayrak atacağım hodri meydan.
ben den bir uzakdurun sizin hakretiniz dinlemek zorun da degilim sorun çıkaran sizsiniz bura sizin degili
İnsanlara sinirli yaklaşarakkk çözüm bulamayız. Bura sizin değil derken ne düşündünüz acaba? Forumlar herkesindir. Eğer çok paylaşmak istiyorsanız blog açın.
İkidir benle uğraşıyorsunuz hayır bura sizin mi herşey müdahale ediyorsunuz herşey laf atıyorsunuz siz burda yetkiniz mi var kimsiniz
Bura bizim değilse sizin de değil o zaman neden gönderi açıyorsunuz?
Böyle mi diyelim isterseniz. Bir yanlışlık var ve onu düzeltmeye çalışan forum kullanıcıları. Moderatörler sabahtan akşama kadar bilgisayar başında konu yorumlarını mı okuyacak ve tartışacak? Tamam başka bir şey yazmayacağım ama bir konu açtığınızda ona gelebilecek yorumları göz önünde bulundurun lütfen
Siziden izinmi alıcam siz ne karşı görsünüz siz kimsiniz
Tehdit etme hakkı nereden aldınız
Lütfen uzatmayın konuyu bakın tehdit etmiyorum. Hatam varsa kusura bakmayın uzatmak istemiyorum