Son güncellemeden sonra ekran kartı hatası

Merhabalar Nvidia gtx 4060 ekran kartım var, sıcaklığını, çalışma yüzdesini falan görebiliyordum, sensör bilgilerini doğru alıyordum ama son yaptığım güncellemeden sonra bunların hepsi gitti. şimdi sistem gözlem merkezine baktığımda gpu kullanımı, gpu belleği gibi kısımlarda değerler görünmüyor, ayrıca freon eklentisiyle sıcaklığını da görebiliyordum artık sıcaklık da görünmüyor

Mission Center diye bir uygulama var flatpak tavsiye ederim.

Güncelleme ekran kartı sürücüsünün devre dışı kalmasına sebep olmuş.

1 Beğeni

Selamün Aleyküm

1. Sürücü kurulumu için hangi adımları izlemiştiniz?
  2. Aynı adımları tekrarladınız mı?

Mevcuttaki sürücü varken tekrar kurulum yapmaya çalışmak hiçbir işe yaramıyor maalesef.

Ve aleyküm selam, pardus nvidia kurucu ile yüklemiştim, geri kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim ama düzelmedi

1 Beğeni

Aynı sorunu yaşayan varsa eğer sanırım sıkıntıyı saatlerce uğraş sonunda çözdüm (ama bikaç kez bilgisayarı kullanılmaz duruma getirdim). Son çekirdek güncellemesinden sonra Pardus nvidia yükleyici uygulaması çekirdeğimle uyumlu olmayan driver’ı yüklüyordu. ben de tüm nvidia sürücülerini kaldırıp nvidianın sitesine girip 565.57.01 sürümünü denedim, şimdi sıkıntısız bir şekilde ekran kartım çalışıyor. ama sorun şu ki kullandığım sürüm henüz beta yani kararsız. Ama şimdilik bir sorun görünmüyor