Starcom grafik tablet

starcom marka grafik tabletimi akıllı tahtaya yüklemeye çalıştığımda driver ios ve windows olarak seçenek sunmuştum o yüzden yükleyemiyorum. pardusa uyumlu driverı olan yada tavsiye edebileceği yol/yöntem olan var mıdır acaba?

Eğer grafik tabletin driveri linux için sağlanmamışsa maalesef birşey yapmak zor. Wacoom firmasının grafik tabletlerinin desteği Linux için var, ben de kullandığım için biliyorum. Ancak starcom için bir şey duymadım.

2 Beğeni

Hocam ilgili markanın web sitesini bile bulamadım. Windows tarafında da driver bulunmuyor. Tak-çalıştır şeklinde olduğu belirtilmiş diğer sitelerde. KDE masaüstünde Wacom tabletler için arayüzde bir ayar var ama bu marka için işe yarar mı bilemem. Pardus açıkken bağladığınızda cihaz hiç mi gözükmüyor peki?

cevaplarınız için teşekkür ederim dalar driver sitesi olan (http://22.myvsoncloud.com) da windows ve mac olarak sadece 2 seçenek var.windows a göre kurulum yaptığımda tahta tableti görüyor tabletin üzerindeki aşağı yukarı tuşları çalışıyor ama asıl önemli olan kalem algılamasını yapmıyor, 2 aydan beri yeni driver çıkar mı diye bekliyorum ama yüzyüze eğitimin başlamasıyla benim tablet çöp oldu anlayacağınız.
yapılabilecek birşey/program var mıdır sizlere sormak istedim?

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.