Steam chessbase 18 se

İyi günler, bilgisayarıma pardus u ikinci işletim sistemi olarak kurdum, steam i yükledim ve kütüphanemdeki oyunları da indirdim world of tanks ve euro truck simulator oyunlarında hiçbir sorun olmamasına rağmen ChessBase 18 SE açıldıktan sonra ana ekran üzerinde herhangi bir yere tıkladığımda runtime hatası alıyorum. yardımcı olabilir misiiniz?

ProtonGE10-27 veya 9-27 ile çalıştırmayı deneyebilir misiniz? Çok ilginç bir şekilde programın bu sürümünün WineHQ’da raporu olmadığından olmadığından, ProtonDB’de yorum olmadığından ve yazılıma sahip olmadığımdan detaylı bir yorum yapamayacağım, fakat WineHQ’da Chessbase 17 sürümü için medya dosyalarını oynatamıyor hatasının olduğunu söylediğinden dolayı bunun çözebileceğini tahmin ediyorum.

Eğer bunlar sorunu çözmezse launch options’a PROTON_LOG=1 %command% ekleyip hata alıncaya kadar çalıştırdıktan sonra steam-3367970.log dosyasını buraya atabilir misiniz?

proton 10.03 steamde görünüyordu onu seçtim çalıştı. Yardımınız için teşekkür ederim. Şimdi sıradaki sorun taşlar görünmüyor. Bunun sebebi taş figürleri yazı fontu olarak tanımlı ilgili fontu bulup yükleyince o sorunu da çözmüş olacağım.