Steam DC Universe Online'da fazla fps alabilmek için hangi kodları yazmam lazım

Merhaba
Steam DC Universe Online’da fazla fps alabilmek için Launch optionsa hangi kodları yazmam lazım
fsr da olsun kodun içinde

DC Universe Online Genel Tartışmalar :: Steam Topluluğu internet sayfasına Türkçe dilinde

veya

DC Universe Online General Discussions :: Steam Community internet sayfasına İngilizce dilinde sorunuz.

Bir uygulamaya yönelik sorularınızı, o uygulamanın internet sitesindeki iletişim bölümünde yazan bilgilerle irtibat kurarak sorunuz veya o uygulamanın forum sayfası var mı diye araştırma yapınız.

Sadece Pardus’u ilgilendiren sorunlar, burada vakti olanlarca cevaplanmaya çalışılacaktır.

konu açtım steamda cevaplayan yok
ben launch optionsa fsr esync fsync gamemode run aktif etmek istiyom launch optionsa ne yazmam lazım

Forumlarda bir konu açtıysanız sabırlı olmalısınız. Çünkü sadece vakti olanlar cevap yazabilirler. Forumlarda yanıt beklemenin kötü yanı, bilgili insanların o süreçte meşgul oldukları için sorunuzu yanıtsız da bırakabilir. Başka İngilizce forumlara da kayıtlı olarak İngilizce dilinde soru sorarsanız yanıt için bekleme sürenizi azaltabilirsiniz.

Pardus Forum’da da aynı şekilde belki forumumuzda da sorunuza yanıt verecek oyunu önceden denemiş birisi kayıtlıdır ama bu sıralar zamanı olmayabilir veya bu durumu ilk kez deneyimleyen sizsinizdir. O yüzden forumuzda tecrübeli biri olmadığından çözüme ulaşamayabilirsiniz.

Bu sebeple İngilizce forumlarda da soru açın. Tecrübeli insanların olduğu bazı popüler forumlar var örneğin, ( not: aşağıdaki sıralamayı aklıma gelenlerin sıralaması olarak yazdım. Diğerine göre bir öncelik belirtmiyorlar. Hepsine de yazabilirsiniz. )

1- Reddit: www.reddit.com

2- www.stackexchange.com

3- www.stackoverflow.com

Aklıma bunlar geldi. Daha başka forumlar da olabilir. Sizin sorunuzla doğrudan ilgili olarak hiç Lutris 'in kendi forumuna da yazdınız mı? Steam 'in İngilizce dilindeki forumuna da sordunuz mu? Bunlar da önemli.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.