Tabloda yer alan sayıları nokta ile ayırmak

Herkese merhabalar. Libreoffice writer da hazırladığım tabloda yer alan sayıları her 3 basamaktan sonra nokta ile ayırmak istiyorum ama her seferinde otomatik olarak noktalar kalkıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
image

Selamun Aleyküm, dediğiniz durum bende olmadı.

resim

İlk sütuna sayılar yazdım, 100’ler basamağından sonra nokta koydum sorun çıkmadı. İkinci sütuna aynı sayıları yazdım, mouse ile seçip sağ alt tarafta görünen “Sayı Biçimi Ondalık” açıklamalı 7,4 ikonlu butona bastım. Ekrandaki gibi otomatik olarak nokta ve virgülü attı. Hata göremedim. Biraz daha sorununu açıkla istersen belki ben anlayamadım.

soru1 Aleyküm selam Sinan bey. Anlattıklarınız sayesinde aradığımın alt tarafta yer alan sayı biçiminde numara biçimini tıklayıp sayı biçimini 1.235 seçerek çözdüm. Benim muradım Resmi Yazışma yönetmeliğinde geçen “Dört ve dörtten çok haneli sayılar sondan sayılmak üzere üçlü gruplara ayrılarak yazılır ve araya nokta (.) işareti konulur.” düzenlemesine uygun şekilde sayıları yazmaktı. ama tablodaki satıra 1.235 yazdığımda kendisi otomatik olarak 1235 şeklinde düzeltiyordu. Ama gösterdiğiniz sayı biçiminde alanından bu sorunu düzelttim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.