Merhaba Pardus yüklü akıllı tahtalarimda PDF dosyalarını açamıyorum birlikte aç belge görüntüleyici google Chrome bunları secmeme rahm n acilmiyr ne yapabilirim
Belgeler hasarlı olduğu zaman yapar.
Flaş bellekten başka belgeler açmaya çalışın.
Yine olmuyorsa belge görüntüleyici (evince) kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
Peki hocam teşekkür ederim
Hocam dikkat ediyorum son zamanlarda çok fazla sorun yaşıyorsunuz.
Sorunlarla tek başınıza mücadele etmeye çalışmanızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.
Bu belge açma konusunda yaşadığınız sıkıntı daha evvel konusunu açtığınız disk arızası sorunuyla ilgili olabilir. Ondan önce de disk arıza sorununuz vardı. Yakın zamanda servisle bağlantı kurmanızı öneriyorum.
Son olarak, Evince ile yapamazsanız Okular diye bir belge açıcı var onu kurmayı deneyin. Yine olmuyorsa sorun ya açmaya çalıştığınız belgelerde, ya da diskinizde demektir. Disk arızalıysa, bad sectorlara sahiptir ve barındırdığı belgeler bozulmuştur demektir.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam malesef öyle.okular da evince de kurulu ama ona rağmen açılmıyor sayın hocam
Pardus mağazasından “master pdf editor” uygulamasını yükleyebilirsiniz. Bunun dışında wps ofis uygulamasınında pdf görüntüleyicisini yükleyebilirsiniz.(debian işletim sistemi olarak indirmeniz gerekmektedir.) Link: https://www.wps.com/download/
Çok sorunlu bir tahtaymış.
Hocam bir tahta değil 23 tane tahtam var ara ara bazıları sorun çıkarıyor doğal olarak
Atril veya okular diye alternatif pdf okuyucular da vardı. Atril bence daha iyi gibi.
sudo apt install atril okular
ile yüklenebilir. Veya yazılım merkezinden olabilir.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.