Takvim entegrasyonu

İyi günler.
Bir süredir pardusu kurumdaki bilgisayarımda kullanıyorum ama halledemediğim bir konu var. Daha önce outlook programı ile 2-3 eposta adresime baglı kullandığım takvim özelliğini pardus ta thunderbird ile kurdum, sahip olduğum hesaplardan entagrasyonunu yaptım ama takvim bilgilerini sadece görebiliyorum, kayıt edemiyorum. Bu tarzda program yada önerisi olan arkadaşımız varmı?

1 Beğeni

Ben rainlendar adlı programla bu işi hallettim.

thunderbird de google provider eklentisini kurarak google ile ve diğer thunderbird hesapları ile takvimini ve yapılacaklar listeni eşitleyebilirsin.

Teşekkürler ama sadece google yok. hotmail de de takvimlerimiz var.

programı indirdim, ayarlarda entegrasyon ile alakalı bir şey göremedim. takvim dosyasını yükleyebiliyor ama, bu takvimi tek ben kullanmıyorum, başka kullanıcılarımızda var birbirimize notlar alıyoruz.

Aşağıdaki adresten indirip yükleyen. İşinizi görecektir.

hata2

bu hatayı aldım ama varmı bir fikriniz?

Uçbirimi açtıktan sonra aşağıdaki kodu deneyin hocam.
sudo apt --fix broken install

Ya da aşağıdaki kodu deneyin hocam.
sudo apt-get -f install

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.

Takvim entegrasyonu adresinden daha önce ilettiğim outlook ve gmail hesaplarında bulunan birden çok takvimi aktif halde (salt okunur değil) pardusta entegre bir şekilde kullanamamıştım.

Arada sıkışınca ve kafa boşken tekrar uğraşırken ekte sunduğum resimde görünen 3 thunderbird eklentisi ile yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Belki bir arkadaşımızın daha işini yarar diye yeniden konu açtım. thunderbird eklenti

2 Beğeni