Tp-Link Archer T2Uplus Rtl8812au Wi-Fi Adaptör Sürücü Sorunu

Tp-Link Archer T2Uplus Rtl8812au model wifi adaptörünü daha önceden kullanıyordum.

GitHub - aircrack-ng/rtl8812au: RTL8812AU/21AU and RTL8814AU driver with monitor mode and frame injection adresinden indirdiğim sürücü kaldırılmış. Dolayısıyla şu an yazılımı kuramıyorum.

Sorunu nasıl çözebiliriz?

NOT: TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör Bu başlıkta anlatılan verilen link yukarıda kaldırıldığını söylediğim sürücüye yönlendiriyor.

Belki ben soruyu anlamadım . Anladığım kadarı ile buradaki sürücü kaldırılmış dediniz fakat indirme linkleri duruyor halen daha . GitHub - aircrack-ng/rtl8812au: RTL8812AU/21AU and RTL8814AU driver with monitor mode and frame injection
Belki ben yanlış anladım soruyu .Doğru anladıysam kontrol et istiyorsan .

Teşekkürler sorun çözüldü. Soruyu doğru anlamışsınız. Sorun bizde. Acemilik.

Bir de şunu sormak isterim: Anladığım kadarıyla bu wifi aygıtları piyasada çok fazla çeşidi olan ürünler değil. Ancak masaüstü pc kurulumunda ve kullanımında çok kritik bir parça durumunda. Pardusun bunu otomatik tanıması gerekmez mi? Bu konuda yorumlarınız nelerdir?

Ayrıca not düşmek gerekiyor ki reponun açıklamasında bu driverların eski olduğu yazıyor. Çalışıyorsa bir problem yok, ama çalışmama durumunda şuradaki driverın kurulumunu öneriyor: GitHub - lwfinger/rtw88: A backport of the Realtek Wifi 5 drivers from the wireless-next repo.

Teşekkürler, fark ettirdiğiniz iyi oldu.