Tty1 login sorunu

Yeni sürüm çıkmış kurdum bilgiseyarı kapadım sonrasında açtım tty1 sorunu oldu neyse dedim yeniden kurdum kaparım açtım tty1 başka işletim sistemine geçtim Windows sevmiyorum çok dağlık masa üstü oluyor dedim geçtim başka lenux dağıtma onda dosya indirmek sıkıntıydı dedim bi şans vereyim pardus a vermez olaydım kurdum herşey iyi gidiyordu Google gireyim dedim açmadı başka bir yere bastım açmadı dondu imleç yani fare yuvarlak şekilde dönüyordu kapadım tty1 kaldım öyle kullanıcı adımı giriyorum şifre istiyor yazamıyorum yanına aşağıya yazdım olmadı ne yazarsam yazayım başa dönüyor kaldı bilgiseyar öyle :cry::sob:

Selamunaleyküm
daha fazla yardımcı olabilmek için bilgisayarın donanımsal özelliklerinden bahsedebilir misiniz

Şifre tty ekranında yazarken görünmez şifrenizi yazıp entere basın.
İndirdiğiniz isoyu doğrulayın hatalı indirmiş olabilirsiniz.

Zannedersem tty ekranına girmek için kısayol tuşlarına rastgele basmış olmalısınız. Böyle bir durumda normalde tty1 ekranına girecekseniz Ctrl Alt F1 tuşlarına aynı anda basılınca girilir. tty ekranlarından çıkmak için ise yine bir kısayol olan Ctrl Alt F7 tuşlarına basın.

Ayrıca tty ekranınınzdan yine çıkamıyorsanız kullanıcı adınızı doğru yazdığınızdan emin olun. Ardından sizden password yazan yerde şifreniz istenecektir. Siz şifrenizi yazarken yanınızdaki bir kişi varsa o ekranda yazanı okumasın ve şifrenizi öğrenmesin diye şifreniz ekranda gösterilmez.

Örnek olarak:

Pardus GNU/Linux 21 pardus tty1
pardus login: kullanıcıadınız (bilgisayarınıza verdiğiniz isim)
Eğer kullanıcı adınızı doğru girdiyseniz aşağıdaki gibi şifreniz istenecektir.
Password: Şifreniz (ekranda gözükmez :slightly_smiling_face: )
Bunu da doğru girdiyseniz

bağlantısındaki yönergeleri yapınız.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.