Debian/Pardus 25 için yepyeni Müzik çalar uygulama projem.
Popüler ses formatları destekleyen, koyu ve açık modlu, 20 tema fonksiyonlu, kullanımı basit ve modern bir uygulamadır.
Tek dosya Python+Qt6 kodlarından oluşur.
Ben bu uygulamayı FullHD ekranı baz alarak yapmıştım. Ancak düşük çözünürlüklü bilgisayarlarda ekrana sığmama sorunu varmış. Mutlak boyut olduğu için maalesef uygulamanın alt kısmı görünmüyordu. Gelen geri bildirim üzerine uygulamayı güncelledim ve artık çalma listesi yana açılıyor.
1280x800 çözünürlükte bile uygulama rahat bir görünümde!
Turka Music Player: Müziği Hisset, Görsel Şöleni Başlat!
10 Farklı Görselleştirme Modu: Dinamik spektrum paneline tek bir tıkla dokunarak 10 farklı animasyon modu arasında geçiş yapabilirsiniz. Klasik bar grafiklerinden dijital bloklara, dalga formlarından simetrik sanatsal çizimlere kadar müziğin ritmini her an farklı bir şekilde görün.
Profesyonel Ses Kontrolü: Analog hissi veren “Pro Volume Knob” (ses tekerleği) ile ses seviyesini hassas bir şekilde ayarlayın.
Geniş Format Desteği: .mp3 .wav .flac .m4a .mpga .aac .ogg .opus .wma .m4b .aiff .mid .amr içeren geniş bir ses formatı yelpazesini sorunsuz oynatın.
Modern ve Adaptif Arayüz: Tek tuşla Gece (Dark) ve Gündüz (Light) modları arasında geçiş yapın. Ayrıca 20’den fazla özel tema rengiyle oynatıcınızı kişiliğinize göre özelleştirin.
“Müziği sadece dinlemeyin, Turka ile onun ritmini izleyin.”