Turkcell TV+ uygulaması hakkında

Merhaba Turkcell TV+ uygulaması halen linux pardus işletim sistemi browserlerinde çalışmıyormu buna bir çözüm bulunabildinimi Turkcell harici

Aslında Chrome tarayıcıdan ben bi ara çalıştırdım sorunsuzca kullanmıştım

bildiğim kadarıyla açılması lazım ama yazadığınız sorunu biraz daha açabilir misiniz yani yaşanan durumdaki ekrandaki hatanın ne olduğunu bize iletirseniz size daha hızlı ve daha doğru şekilde yardım edebiliriz iyi günler dilerim eğerki bir sorunuz olursa lütfen bize yazmaktan çekinmeyin

Hiç bir browserde açılmıyor sadece kapkara bir ekran olarak kalıyor ve herhangi bir hatada vermiyor. Ama ben bu browserlerde fedora linux da açıldığınıda gördüm o sistemde giriş yaptığımda drump gibi bir eklentiye izin vermemizi istiyordu ve mevcut eklenti ye izin verdiğimde video nun açıldığını gördüm ama bu pardus da hiçbir tarayıcıda açılmıyor.

Chrome veya Firefox tarayıcı üzerinden user agent’inizi Windows 10 default agent ile değiştirip tarayıcıdan izlemeyi deneyebilir misiniz?

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.