Türkiye kktc azerbeycan geneli pardus seferberliği

türkiye kktc azerbeycan geneli pardus seferberliği ilan edilsin yerli milli dijital teknolojiler gündemde tutulsun
PARDUS SEFERBERLİĞİ ilan edilmesi gerekiyor.Devlet-Hükümet tarafında Resmi Gazete Açık Kaynak Kamu tarafından yayında zaten bir başlangıç var.YERLİ VE MİLLİ AÇIK KAYNAK PARDUS zorunlu tutulması şart. TROY,TOGG gibi gündeme gelmesi tutulması lazım.Ayrıca YERLİ VE MİLLİ SOSYAL MEDYA-AĞ PORTAL,PLATFORM,PROGRAMLAR,UYGULAMALAR,YAZILIMLAR,SİSTEMLERE ihtiyacımız var daha da çoğalması gerekiyor.(YAANİ,VUHUV,VUHUVMAİL,BİP,TABİİ,UPCALL,FİZY+, TV+,YAANİMAİL, YAAY,BİL BAKALIM, ACİL DURUMLAR DEPREM AFAD, KADINA ŞİDDET KADES,112, GÜVENDEYİM,DEDEKTÖK, UYUMA, HAYVAN KORUMA HAYDİ) Gündemde tutulsun. 7,den 70’e Çocuk,Genç,Öğrenci,Vatandaş Farkındalık,Tanıtım,Bilinçlenmesi gerekiyor.Eğitim,Seminer,Konferans gerekiyor.Mesleki hem de vatandaş olarak fikrimi paylaşmak Toplum,Halk,Millet olarak desteklenmesi gerekiyor.Dışa bağımlılık olmasın diye. BOYKOT için yazdım.TROY KART Tamam.Buz dağın görünen kısmı EKONOMİ.Görünmeyen kısmı SİSTEMLER SİBER SALDIRILARA karşı her alandaki sistemler açısında ne kadar güvendedir? AMBARGO YAPTIRIM durumuna karşı ÜLKEMİZ TÜRKİYE teknoloji dijital tarafından da tedbir almak gerekiyor. bundan dolayı konuyu açmış oldum.Verimiz Ülkemizde kalsın.dijital okuryazarlık da ekliyorum.

Pardus ekibinin önderlik edeceği bir sosyal medya organizasyonu yapabiliriz aslında… Şu anda insanlarda belirli ölçüde de olsa bir hassasiyet oluşmuş durumda. Böyle bir zamanda yapılacak tanıtım çalışmaları ile binlerce kişiyi Pardus ile tanıştırabiliriz.

2 Beğeni

PARDUS EKİBİ yönledirmesi ile birlikte Pardus Dijital Okuryazarlık için Eğitim ,Tanıtım, Farkındalık çoğalması Sosyal Medya-Ağ / Saha da Seminer, Eğitim, Konferans Organizasyon gerekli diye düşünüyorum.Kktc, Azerbaycan, Türkiye geneli Çorum için de bilinçlendirme öncülük etmek için GÖNÜLLÜ olarak hazırım her zaman.Kaç PARDUS GÖNÜLLÜSÜ var bilmiyorum ÇORUM adına, meslektaş arkadaşlarım.Çorum İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Merkezi üst yetkili hoca ile görüşmem sonucu Pardus Projesini sundum boykot hakkında ne yapılabiliriz konusunda bu konu hakkında harekete geçtim. 2 çıkarım sundu. Birincisi Gençlik ve Spor Bakanlığı bağlı olduğundan dolayı merkezden sunulan görevler hariç işlem yapılamıyor.İkincisi ise yetkili teknoloji, dijitale uzak kaldığından dolayı haklı olarak veri ifşası, siber güvenlik açısından bir de yanlış bir durum ile çocuk, genç, öğrenci, vatandaşa, görevli personele karşı yanlış bir bilgi sunmamak adına karşı karşıya kalmamak için bu sorunlara çözüm için sorular yöneltildi.Somut görmek istiyorlar yani Kurumsal Ciddiyet olması için çapalıyorum.PARDUS EKİBİ burada çok önemli öncülüğü ile bu sorun çözülür.Bir bilgisayarım PARDUS 23 100.Yıl kurulu GELİŞİTİRİCİ SİSTEM ile gittim gösterdim Pardus Projesi ile ilgili bu sistem ile yaptığım halde sorun ile karşı karşıya kaldım,burada destek gerekiyor ekip takım öncülük konusunda çözüm arıyorum. PARDUS TÜBİTAK ULAKBİM İLE GSB çalışmalar var mı bilemiyorum.Eğer sorun çözülürse Sergi,Seminer,Konferans için GSB Gönüllüsü olarak da anlatmak, sunmak için izin verilecek. PARDUS Projesini üst yetkili tarafından desteklendi,onaylandı,destek almış bulunmaktayım.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.