Ücretsiz E-posta (...@pardus..)

Bireysel veya birçok kurumda dahil olmak üzere genellikle yabancı uzantılı (google, yandex gibi) e-posta adreslerini kullanmak zorunda kalıyoruz. Pardus uzantılı ücretsiz bir e-posta adresine sahip olsak ne güzel olurdu.
Bu sayede Pardus işletim sisteminin farkındalığına katkıda sağlanmış olunup diye düşünüyorum.

Bence de desteklemesi gereken bir öneri.Şahsen ben kişisel mail adresim olarak kullanırım.

1 Beğeni

pardus.org.tr” değilde farklı bir şekilde belki olabilir. Fakat buda maliyetli bir iş sözünü ettiğimiz şirketlerin çoğunun zaten farklı şekillerde gelir modelleri var. Bu şekilde server maliyetlerini rahatlıkla karşılayabiliyorlar. Bence tüm bunlardan önce Pardus’a diğer büyük şirketlerde olduğu gibi gelir sağlayacak modelleri yada atılımları yaptırıp sonra servisler hakkında konuşmak lazım derim.

Ayrıca “yaani.com” da var yerli olarak. Birde gerçekten iyi hizmet alabileceğiniz “yaanimail.com” da var. Şahsen benim oradan da bir mail hesabım var.

1 Beğeni

Kesinlikle desteklenmesi gereken güzel fikir.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Gerçekten keşke olsa…

Yeni bir şey olduğu için bundan habersiz kamu çalışanları art niyetli kullanıcıların oyununa gelebilir. Kamuya zarar verebilir.

3 Beğeni

Pardus mailleri şuan pardus çalışanlarında @pardus.org.tr şeklinde var. Tüm kullanıcılara dağıtılırsa dediğiniz gibi bir sorun teşkil eder.

vuhuv.com.tr’yi öneririm, yerli arama motoru ve yerli bir mail servisleri var. Pardus işletim sistemi olduğu için bu tarz servisleri daha çok “Arama motorları” gibi şirketler veriyor. Yandex, Google gibi.

1 Beğeni

Örneğin Google, gmail kısmında kendi içinde böyle bir sıkıntı yaşıyor mudur? Gmail sayesinde sayısız firmalar ile işbirliği yaparak getiri elde ettiğini, bizimde bu devasa pastadan payımızı almamız gerektiğini düşünüyorum.

1 Beğeni

@ pardus yerine @ pmail gibi bir şey olsa bir sorun olmaz elbette ama zaten bu hizmeti veren yerli bir firma var, vuhuv.com.tr

Benim mail hesabım var hatta, eminfedar@vuhuv.com, gayet başarılı ve yerli.

1 Beğeni

Kesinlikle desteklenmeli, bilgisayarına Pardus kuran herkesin @ pardus uzantılı bir eposta adresi olsun.

2 Beğeni

Bence yapılabilir @pardus.me olabilir veya @pardus.io neden olmasın?

2 Beğeni

pardus.org.tr uzantılı değilde belki Windows un yaptığı gibi (live, outlook ) pardusa özel bir mail adresi olması daha mantıklı olabilir.

4 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.