Ben pardus’u yeni kurdum ve uget programını yükledim pardus marketten.Sonra chrom eklentilerine de ekledim uygulamayı ama ‘’ Unable to connect with uget-integrator’’ hatası veriyor birşey indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
uget-integrator’ı da yüklemeniz gerekiyor. Ubuntu deposunda bu paket yok, muhtemelen Pardus deposunda da yoktur, ama siz yine de bir aratın. Gönderdiğim sayfada yükleme talimatları var.
Fakat bence uget kullanmayın. Onun yerine Xtreme Download Manager tavsiye ederim.
Sorun çözüldü demiştim ama bu xtreme download manager çok kötü. Birçok video sitesinden videoyu ayıklayamıyor. Sadece youtubeden videoları görüyor ama onda da tüm görüntü kaliteleri yerine seçili olanı indirmeyi sunuyor. Önce görüntüyü biz 720 veya 1080 e alacağız da sayfaya f5 atacağız da o seçenek çıkacak. Ben windowsta idm kullanıyordum çok iyiydi,her türlü dosyayı indiriyordum ama pardusa geçince adam akıllı bir download manager bulamadım. Varsa öneri programınız yazmanızı bekliyorum.
Benim bulabildiğim en iyisi XDM. Youtube’da 1080p’ye almanız yeterli, F5’e gerek yok.
Bazı video siteleri, video indirmeyi engellemek için .TS uzantılı video formatı kullanıyor. Bu formatta, site, küçük küçük bir sürü video gönderiyor. IDM bu tipteki videoları indirip birleştirebiliyor, ama bildiğim kadarıyla XDM bunu yapamıyor.
Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.