UYAP e-İmza uygulaması çalışmıyor

Merhabalar,
İlk kez Pardus kullanmaya başladım. 23.2 sürümünü kullanmaktayım. UYAP uygulamalarını kullanabildiğim takdirde Pardus veya başka bir dağıtım kullanmak istiyorum. Ancak UYAP E-İmza uygulamasını çalıştırdığım zaman e-imzamı okuyup bilgilerimi çekebiliyor ama imzala dediğim zaman hata veriyor. Aşağıya ekran görüntüsünü koyuyorum. Konu hakkında bilgisi ve çözümü olan varsa yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Maalesef, yeni UYAP uygulaması bu hatayı veriyor.
Beta uygulamasında bu sorun yok, oradan giriş yapabilirsiniz.
Ya da e devlet üzerinden de girebilirsiniz, orada da sorun yok.
Eski uygulama Eylül ayı başında kapatılarak beta normal uygulama olarak kullanılacak.

2 Beğeni

Dün kaç kez denediysem avukatbetaya girememiştim. Bugün tekrar denedim bu sefer okudu e-imzayı ve giriş yapabildim. Beta’dan indirdiğim uygulamaya tıkladım sonrasında siteye giriş yaptım. Sanırım uygulama arka planda çalıştığı için bu sefer okudu e-imzayı, önceki denemelerimde uygulama arka planda çalışmıyordu büyük ihtimalle.
Sorun kendiliğinden ortadan kalktığı için kapatabilirsem kapatacağım konuyu. İlginiz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevabınız için. Windowsta beta sitesini kullanıyordum o nedenle ilk denediğim beta sitesi oldu ancak onda da giriş yapamıyorum. E-imzayı görmüyor. E-devlet e-imza uygulamasıyla girebiliyorum ancak bu da işi çok uzatıyor. Beta sitesinde e-imzayı görmesi için yapmam/ayarlamam gereken bildiğiniz bir ayar var mı acaba?

Sayfadaki UYAP e-imza uygulamasını indirip yüklüyorsunuz. Başka bir ayar yapmamıştım.
Kolay gelsin

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.