Selamün Aleyküm . Başlık ne yazayım bilemedim . Buna ne deniyo bilmiyom ama çekmece diyecem. sağ taraftaki şey çok dolanıyo deyim yerindeyse elime ayağıma . Ekranda sürekli gözüküp ekran daraltmaması için gizliyorum fakat nereye çeksem birşekilde dolanıyor ele ayağa . Ben bu uygulama kısayollarını yeşil ile işaretlediğim kısıma aktarabilsem güzel olacakta mümkünmü bilmiyom. Olmuyosa w10 tema yapıp çekmeceyi küçültücam.
1 Beğeni
Üstadım dash to panel kullanabilirsin. Böylece derli toplu windows benzeri bir görüntü elde etmiş olursun . Pardus 23 gnome dash to panel kullanıyor. Taşımak istediğin alanı eklentilerden kapatabilirsin.
1 Beğeni
Dediğiniz gibi dask to panel kullanarak halletim . Fakat mevcut kullandığım Gnome Klasik masaüstünden Gnome Masaüstüne geçiş yaparak Dask To Panel kullanmak mümkün oldu .
Gnome klasikten Gnome Masaüstünü seçip , Windows 10 Teması kullanıp , Dask To Dock uzantısını kapatıp , DaskToPanel den ayar yaparak istediğim düzeni aldım .
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.