iyi günler. zeka oyunları vb turnuvalarda oyuncu eşlendirmek için bir program lazım.
online siteler var onlarda 20 oyuncuya kadar destek veriyor. sonrası ücretli.
vegachess.com sitesinde de bir uygulama var windows için 20 kişiye kadar ücretsiz. linux sürümünde oyuncu ve tur sayısı kısıtlaması yok.
linux sürümünü indirdim. indirdiğim dosya tar.gz uzantılı. site deki açıklamada dosyayı dışarı ayıkladıktan sonra “./Vega” komutu ile çalıştırılabiliceği yazıyor ama pardus 19.5 sürümüne kuramadım.
hocam hangi pardus sürümünü kullanıyorsunuz.
bendeki pardus 19.5 sürümü. çift tıklayıp çalıştırmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor.
terminal açıp “./Vega” komutu ile de çalışmıyor. ilk yüklediğim resimdeki hatayı veriyor.
sizin 2 attığınız resimdeki " libssl3t64 " ile ilgili olmalı.
19.5 de bu yüklü değildi galiba.
ilginiz için teşekkürler hocam. çalıştır kısmı sizinki ile aynı . erişim kısmı ise sadece okuma. benim orada salt okunur seçeneği yok.
problem libssl3t64 dosyasının eski sürüm olmasıgaliba. çünkü uygulamayı çalıştırmaya çalıştığımda terminal de o hatayı veriyordu. bende pardusu 23.4 yükselteyim bu arada
pardus 23.4 ü indirdim. bilgisayara kurmadan " canlı çalıştır" seçeneği ile pardusu açtım. vega uygulamasını indirdim. klasör içindeki "Vega"uygulamasını çift tıkladığımda açmıyor ve hata veriyor . “vegateam” uygulamasını çift tıkladığımda açıyor çok garip. banada “Vega” uygulaması lazımdı
pardus 23.4 ü bilgisayara kurmadan( format atmadan denemek için) , usb den boot ettim ve pardusun canlı çalıştır seçeneği ile pardus 23.4 çalıştırdım.
bahsettiğim uygulamayı indirdim. klasörü dışarı çıkarttım. klasör içerisinde "vega " ve “VegaTeam” dosyaları var
“VegaTeam” dosyasına çift tıkladığım o proğram açılıyor
“Vega” dosyasına çift tıkladığımda çalışmıyor
klasör üzerisinde terminal açıp ./Vega komutunu çalıştırınca aşağıdaki hatayı veriyor