Vestel Dokunmatik sorunu

Erciyes Üniversitesi eğitim fakültesin de 40 yakın vestel akıllı tahtamız var. Windows işetim sitemi kullanıyoruz fakat öğrencilerin sıkklıkla kullandığı çihaz olduğu için çok virüs kapıyor tahtalar artık bıktım bende milli işleitm sistemiz olan Pardusu geçmek istiyoruz Etap olan versiyonlar üniversitelerde kullanmaya pek yeterli değil kurdum denedim bu yüzden en son sürümü olan Pardus 23 kurdum herşey güzel fakat Dokaunmatik ekranı çalıştıramadım belli bir paket driver yok en son sürümünde çalıştıra bilecegim dokunmatik driver paketini varsa yada yaprsanız sevinirim.

1 Beğeni

Üstadım, etap 23 geliyor. Yeni teknolojiler ile yazılmış. Bence pardus ile irtibat kurun. Üniversiteler için de eklemeler yapılabilir. Artık kendi teknolojimizi kullanma zamanı. Gnome sürümünü deneyin.

1 Beğeni

eta-touchdrv_0.3.1_amd64.deb (380.5 KB) linkinden indirebilirsiniz.

1 Beğeni

Kaan bey inanın verdiğiniz paket yükledim pardus 21 genom işletim sitemine ama yine de olmadı çalıştıramadık innaın vazgeçmek istemiyorum ama 1 aydır buna uğraşıyorum sizde vestel faz 1 faz 2 akıllı tahtalar var işlemcisi intel win kurmak istemiyorum. Pardus sizde dokunmatik gömülü olarak çalışan ıso var mı varsa paylaşırmısınız.

1 Beğeni

Beta sürümünü (ETAP23.2) deneyebilirsiniz. Login – Nextcloud

1 Beğeni

Kaan Bey merhaba. Etap beta sürümünü bende denemek istiyorum fakat imaj dosyasını hiç bir yerde bulamıyorum. Verdiğiniz linkteki siteyede login olamıyorum. Mümkünse imajın doğrudan linkini paylaşabilirmisiniz acaba.

1 Beğeni
3 Beğeni

EK olarak https://depo.etap.org.tr/etap/pool/main/e/eta-touchdrv/eta-touchdrv_0.3.1_amd64.deb

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

2 Beğeni