Arkadaşlar ben windows için idm kullanıyordum ve çoğu sitedeki videoları kendisi yakalayabiliyor ve indirebiliyordu. Pardus kullanınca birçok indirme programı kullandım(xdm,persepolis,downthemall,chrome indirme eklentileri vs.). Şuan free download manager kullanıyorum. Bu programda da indirme yapabilmek için video linkini kopyalamak gerekiyor. Site linkini hopyaladığım zaman videoyu değil de html adresini görüyor ve bağlantıyı indirmeye çalışıyor. Bana bu konuda yardım eder misiniz?
Selamünaleyküm
Ben xdm kullanıyordum bilgisayara yükledikten sonra eklentisini yükleyip çoğu sitelerdeki vidyoları buluyordu hatta btk’daki vidyolar windowsta idm ile indirmemiştim pardusta xdm işe yaramıştı
xdm ile ne sorun yaşamıştınız
Bana da lazım bu. İTÜ’deki ders videolarını IDM indirebiliyordu ama linux alternatifi nedir bunun?
burdan linux için olan installerı indirip bir klasöre çıkardıktan sonra o klasörde terminal açıp
sudo ./install.sh
yükleyin açınca zaten eklenti yüklememizi istiyor oradan gerekli eklentiyi yükleyip çoğu sitede vidyoları buluyor itu ye giriş yapamadığımdan maalesef deneyemem
xdm idm den bile başarılı. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. İsterseniz windowsda da kullanabilirsiniz.
Aleykümselam.
Xdm iyi hoş fakat bazı sitelerde koca videonun sadece küçük bir kısmını görüyor(1gb lik videoyu 8mb görüyor). Ts formatlı video sitelerinde indirmenin engellenmesi için böyle bir yöntem bulmuşlar. Xdm de bu sorun var ve idm giderek yavaş indirmeye başladı. Bu da xdmnin ayrı bir sorunu.
Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.