Vuhuv arama motoru ve kumru.ai yapay zeka

Vuhuv arama motorunu yenı duydum kesinlikle kullanılabilir ve kumru.ai yapay zekayıda 2 gün önce instagramda gördüm bence oda kullanılabilir. Türkiye’den arkadaşlar yapmış. Yerli yazılımlarıda desteklemek ve daha görünür yapmak lazım

2 Beğeni

Epey bir süredir google yerine öntanımlı arama motoru olarak vuhuv kullanıyorum, daha hızlı ve daha temiz sonuçlar getiriyor. Yeni çıkan ve henüz deneme sürümü denebilecek yerli ve Türkçe YZ kumru da oldukça iyi bir başlangıç yapmış görünüyor. Küçük bir iki test sonucu sözel konularda oldukça başarılı buldum fakat sayısal konularda ilkokul seviyesinde bile sayılmaz gibi görünüyor şimdilik.

Bugün Kumru hakkında şöyle bir video izledim:

Thumbnail’i dikkate almayın (Thumbnail videonun gerçek içeriğini vermiyor). Özetle şu anda çok başlarda ve geliştirilmesi gerekiyor diyor.

Arama motoru olarak

vuhuv.com ve cevabi.net

Yapay zeka içinse

Kumru ve T3AI

mutlaka değerlendirilmeli ve desteklenmeli

@Enes_Yucel bu konuda güzel bir YouTube videosu hazırlayabilirsiniz bence

1 Beğeni

Tavsiye icin teşekkürler hocam arastirma yapacağım bahsetmeye deger farkli bir özellik varsa cekerim notumu aldim teşekkürler.

1 Beğeni

@cektor ,

Thumbnail’de ilgi ve tıklanma elde edebilmek için bir düzen oluşturulmuş ve videonun asıl içeriğini vermiyor. O yüzden onu dikkate almayın demek istedim; Thumbnail’deki kişiyi demek istemedim. Gülücük atmışsın ondan yazıyorum.

Şimdi yanlış şey olmasın durduk yere.

İçerikte bu yapay zeka’nın siyasi bir ayağı olmadığını, şu anda çok alfa olduğunu ve geliştirilmesi gerektiğini; ayrıca projenin desteklenmesi gerektiğini söylüyor.

Bir cümle yazdık 40 satır açıklamaya çalışıyoruz ne yaşanıyor anlayamıyorum.

1 Beğeni