Wacom grafik tablet

WACOM one by medium grafik tabletimi yeni aldım pardus işletim sistemi olan akıllı tahtaya bağladım ancak kullanamamıyorum, nasıl kurmam gerekiyor? Teşekkürler.

tabletinizde ne yüklü akıllı tahtada ekranı mı kullanmak istiyorsunuz?

Grafikerlerin, karikatüristlerin, dijital ressamların çizim yapmak için kullandığı özel tabletten bahsediyor.

@duygu_uysal hanım, telefonda olduğum için aktif olarak yazamıyorum. Öncelikle ayarlar menünüze gidip orada görünüyor mu diye bakın. Fare ayarlarınıza, giriş metotları gibi bir ayar varsa orayı kontrol edin.

Başaramazsanız buraya bakın.

öğretmenim, akıllı tahtaya wacom grafik tableti bağladım, mause gibi tak çalıştır şeklinde olacak diye düşünmüştüm, tableti görmüyor, kullanamıyorum

teşekkür ederim yarın deneyeceğim.

öğretmenim grafik tableti akıllı tahtada soru çözümü için kullanmak istiyorum, pardus işletim sistemi var, kablo ile bağlantı sağladım mause gibi tak çalıştır şeklinde olacak diye düşünmüştüm ama çalışmadı.

Tahtanızda bunun gibi bir ayarlar merkezi var mı? Ya da bunun aynısı olmayabilir. Buna benzer bir ayar merkezinden wacom diye bir seçenek görünmesi lazım.

Görünmüyorsa aramaya wacom diye yazın, yine görünmüyorsa pardus tahta tabletinizi görmüyor demektir. Bu durumda pardus ekibinin yardım etmesi gerekiyor.

1 Beğeni

teşekkür ederim anlattığınız şekilde deneyeceğim

Planaleti başka bir bilgisayara veya dizüstüye bağlamayı dene, böylece donanımsal olarak çalışıp çalışmadığını görebilirsin. Eğer başka cihazda sorunsuz çalışıyorsa, o zaman problem kesinlikle akıllı tahtada veya Pardus ayarlarında demektir.