Bilginiz var mı parduste web sayfası yapmak için hangi program kullanılıyor mağazada göremedim.
Kemal hocam eğer editör den yani web programlama editörü kast ediyorsanız Atom programını kullanbilirisiniz. uzantıyı sectikten sonra reklendirme yapar.
selamün aleyküm ben libreoffice writer da html olarak basit bir web sayfası oluşturdum. alan adımı da aldım şimdi bu oluşturduğum belgeyi bu alan adında nasıl yayınlayabilirim. yani sitemi nasıl açabilirim yardımcı olursanız memnun olacağım teşekkürler.
Seamonkey ; internet tarayıcı, HTML düzenleyici ve e-posta istemcisi programlarını içeren bir yazılım paketidir. Netscape internet tarayıcı ailesinden gelmektedir.
Kendi veb sayfalarınızı oluşturmak için Seamonkey’i kullanabilirsiniz. Seamonkey’in HTML editörü, yeni başlayanlar için kolay ve kullanışlı bir seçenektir.
Yazının tamamı, wiki.ubuntu-tr.net ; Seamonkey Composer - Ubuntu Türkiye Wiki
atomu indirdim ama versiyon eski olduğundan sorun oldu yeni versionlar çeşitli amd64, full, deb , nupkg gibi bunlardan hangisini indirmeliyim bir de inince sıkıştırılmış olduğundan açmak için PIW kullanılabilir mi?
Şuradan deb paketini indirip
indiridiğiniz dizine girp sudo dpkg -i "paket adı"
girip kurulumu yapabilirisiniz.
tanju hocam atomu hallettik eksikleri de tamamladık site yayına hazır ama nasıl??
kemal hocam web arama motorlarına indexlemeniz gerektiğini biliyorum yayın icin.
Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.