merhabalar, bu gün pardus 23 xfce indirdim wifiyı kullanıyordum ama bir anda ağ kesildi ve hiçbir wifi gözükmüyor. yardımcı olabilirmisiniz ,teşekkür ederim.
telefon ile wifi bağlanıp usb ile intarneti paylaşın Pardus forum a giriş yapın uçbirime bu komutları yapıştırın ve çıktıyı bizimle paylaşın NOT: telefon ile intarnet bağlı olduğunda bu komutları çalıştırmayın kısa süreliğine usb çıkartıp bu komutu çalıştırın
sudo apt-get install wireless-tools
cat /etc/lsb-release
uname -a
lspci
lsusb
rfkill list
sudo lshw -C network
ifconfig
iwconfig
iwlist scanning
ip addr
lsmod
sudo dmesg
sudo dmesg | tail
3 Beğeni
sudo apt-get install wireless-tools && cat /etc/lsb-release && uname -a && lspci && lsusb && rfkill list && sudo lshw -C network && ifconfig && iwconfig && iwlist scanning && ip addr && lsmod && sudo dmesg && sudo dmesg | tail
Hepsini bir defada kopyalayıp yapıştırıp enter tuşuna basmak için komutlar arasına yukarıdaki gibi && işareti koymalıyız diye hatırlıyorum. Doğru mu Oğuzhan bey?
1 Beğeni
teşekkür ederim, kurulum hızlı olduğundan tekrardan kurdum düzeldi akşamdan beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkür ederim
2 Beğeni
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.