sudo modprobe yazıp tab tuşuna iki defa basın.
Belki sizinki diğerini aktif ettiğinizde devredışı olmuştur.
Eğer çıktıda sizin driver gözüküyorsa sudo modprobe `den sonra driverınızın ismini yazıp
entera basın. O zaman olabilir.
@kurth4cker Hocam b43 sürücüsünü etkinleştirdim fakat olmadı. Bu sefer b43legacy denedim yine olmadı. (Her birini denedikten sonra yeniden başlatıp çalışıyor mu diye baktım.)
Sanırım format gerekiyor. Bu arada tekrardan söylüyorum norlamde wifi çalışıyordu. Yukarda belirttiğim komutları benim bilgisayarımın wifi kartı için söylen-me-miş. Ben yine de komutlar da model görmediğim için bir yazayım ne olacak dedim. Sonra wifim gitti. Güncelleme ile alakalı değil de sanırım paketler çakıştı. Çünkü ben 19.3 güncellemesini daha önceden yapmıştım ve wifi bozulmamıştı. Çözümleriniz varsa hâlâ yazabilirsiniz.
Wifi sürücünüzün paketini tekrar kursanız eğer paketler çakışıyorsa bu sefer o komutlarla kurduğunuz paketin yerine geçebilir belki yani o paketin sizin pakete yaptığını siz de ona yapın. Bir fikir sadece bir deneyin bence . Not: Eğer paketinizi kaldıracaksanız beraber ne kaldırıldığına bakmadan kaldırmayın.
Ben python3`ü kaldırayım derken xfce4`ü de kaldırdım yanlışlıkla dikkat edin siz de paket kaldırırken.