Windows Server 2012 üzerinde paylaşım halindeki klasörlere erişemiyorum

Pardus forum üzerinde bir kaç tane içerik buldum. Denememe rağmen şirketimiz bünyesinde ki server içerisinde paylaşıma açılan ve kullanıcı yetkileri tanımlanmış klasörlere erişemiyorum. Ubuntu yüklü iken smb://server/puyodata/dijitalmedya (smb4k) ile bağlanıyordum. Fakat Pardus zorluk çıkartıyor. Ağ bağlantılarına tüm pc ler geldikleri halde (hesap bilgilerini doğru biliyorum) içerilerine giremiyor, özellikle server da ki dijitalmedya çalışmalarıma erişemiyorum. Tüm şirket pc lerini pardus kurmak istiyorum. Ancak öncelikle tam anlamıyla ağ bağlantısı problemini gidermeliyim.Lütfen yardımcı olur musunuz ?

hocam birde afp://ipadresi yazarak deneyebilirmisin

Aynı sorunu bende yaşıyorum, smb://x.x.x.x yazıyorum kullanıcı adı şifre ekranı geliyor kullanıcı adı şifreyi yazıyorum tekrar hiç hata vermeden tekrar şifre ekranına geliyor.
consoldan smbclient ile girebiliyorum ama dosya yöneticisinden giremiyorum yukarda yaşadığım sorunu yaşıyorum malesef.

Sayın bilasdem ; belirtmiş olduğunuz şekilde yaptığımda bu hatayı alıyorum. :man_shrugging:

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.