aysemeral
(Ayşe Meral)
Ocak 30, 2021, 9:45öö
1
Solid Edge programının setupunu indirip wine aracılığıyla kurdum.Ancak programı wine ile çalıştırdığımda sistem tepki vermiyor.Normal çift tıkla açtığımdaysa resimdeki gibi kalıyor.Bununla ilgili ne yapabileceğim hakkında fikriniz var mı ?
oktay454
(Kemal Oktay Aktoğan)
Şubat 1, 2021, 7:09öö
2
Selamün Aleyküm
Şu mesajları inceleyebilir misiniz acaba?
Selamün Aleyküm
Pardus’un deposundaki wine sürümü kararlılık gözetildiği için yenilenmiyor.
Ancak en güncel wine sürümünü kullanmak isteyenler aşağıdaki komutlar ile kurulumu gerçekleştirebilir.
Pardus sürümlerinin kurulum talimatlarındaki farklılıklar anlatımda belirtilmiştir. Belirtilmeyen kısımlar ortaktır.
Uçbirimden(terminal) komutları girmeye başlayalım.
Ctrl + Alt + T tuşlarıma basarak açabilirsiniz.
32 bit paketleri etkinleştirelim.
sudo dpkg --add-architecture i386
WineHQ yığına…
Hocam şöyle söyleyeyim. Ben ilerleme kaydettim ve setup dosyasını wine aracılığıyla kurdum ancak uygulamayı wine ile aç dediğimde sistem tepki vermiyor.Çift tıklayıp açtığımda da resimdeki gibi kalıyor ve başlamıyor uygulama.Ne yapabilirim bununla ilgili ?
Siz hangi adımları uygulayıp kurdunuz, paylaşırsanız çok sevinirim.Bir arkadaşımla uğraştık baya ancak başaramadık.Yardımlarınızı bekliyorum, saygılar.[6ea004b9-8baa-48ce-93ce-b467fad5ab9c]
system
(system)
Kapattı,
Mart 3, 2021, 7:09öö
3
Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.