Wine kurulumundan sonra hata

Synaptic Paket Yöneticisi ile wine programını kurdum. Office 2007 yi çalıştırdım. Daha sonra bilgisayarı tekrar başlattığımda resimdeki hataları alıyorum. En son resimdeki işlem devam ediyor. Bilgisayarı bir kaç defa kapatıp açmayı denedikten sonra arada açılıyor.

Diskinizin boş miktarını kontrol ediniz. Windows ile kullanıyorsanız windowsdan hibernate özelliğini kapatın.

Kaan Bey, Bilgisayarda windows’ta kullanıyorum. Pardus için ayırdığım disk alanı 260 GB, Windows hibernate kapalı. Yaptığım işlem şu Synaptic Paket Yöneticisinde wine araması yaptım. Q4wine’yi işaretleyerek beraber işaretlenen bütün paketleri kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda aynı hatayı aldım. Kullanıcı adı, şifre ve startx komutlarına rağmen açılmadı. 4 defa bilgisayarı düğmeden kapatıp yeniden başlattıktan sonra açıldı.

Sorununuzun sebebi wine kurulumu olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir paket kaldırma işlemi yaptınız mı?
Wine kurmak için Wine Kurulumu Nasıl? linkini inceleyebilirsiniz.

Kaan bey, Pardus 19’u tekrar yeniden kurdum. Güncelleme yaptırdım. Mağazadan birkaz program kurdum. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar hatayı almaya başladım. Wine’yi sizin dediğiniz gibi yeniden kurdum bilgisayar şu anda aynı hatada dönüp duruyor.
ekteki resimdeki duruma gelince tekrar startx komutu veriyorum devam ediyor.

Pardus 17 kullandınız mı? Onda da bu problemi yaşadınız mı?

4.19.08 de problem var galiba . bilgisayarımda 19.2 kurulu idi. 4.19.06 karnel vardı dün akşam güncelleme yaptığımda 4.19.08 oldu ama paralo ekranı gelmiyor. ramazan beyin paylaştığı ilk resmin en altında yazanlar benimkinde de yazıyor. grup ekranından 4.19.06 yı seçersem açılıyor bilgisayar.

Çekirdekle uyumsuz olan bir paket olabilir. Bu sorunu bilgi@pardus.org.tr adresine mail atın jiradan talep oluşsun ve altyapıya yönledireyim.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.