Xfce tema düzenleme?

Merhabalar;
Pardus 19 Xfce ile Epiphany tarayıcı kullanmaktayım
Pardus varsayılan tema ile pencere boyutu çok büyük görünüyor ama farklı tema ile yüklenince pencere küçülüyor ,mevcut varsayılan tema ile pencereyi küçük bir boyuta çevirebilir mi?
Resim1:varsayılan tema:
Resim2:Farklı tema

Oturumu kaydet özelliği aktif ise kapatın sonra ise pencere davranış ayarlarından varsayın görünüşe dönme işaretini kaldırın ve pencerelerinizi isteğe bağlı boyutlandırın tekrar bilgisayar kapanıp açıldığında ise oturumu kaydeti tekrar onaylayın bundan sonra ki her açılışta pencere boyutları özelleştirdiğiniz şekilde olacaktır. Ben denemiştim ama yinede tavsiyem standart boyutlara alışmaya bakın derim.

Merhaba Murat bey;
Pencere boyutuyla ilgili bir problem yok, Tarayıcının başlık (browser bar) kısmı bazı temalarda çok ince oluyor ,mevcut pardus temalarında çok kalın ben tema değiştirmeden mevcut tema ile incelmesini istiyorum

Başlık kısmı dediğim aşağıda ki resim
resim

Bu Browser’ın kendi tümleşik başlığıysa eğer bu sorun Tema yada Pencere boyutu ilede dediğiniz gibi alakası yoktur. benim çözümüm genel anlamda bir çözümdür, birde şunu kontrol edin derim Browser ayarlarından başlık teması için de bir ayar bulunabiliyor bir kontrol edin eğer varsa temalara göre olması için gerekli ayarı işaretleyin, sonra beğendiğiniz temaları deneyerek bakarsanız illa birisi istediğiniz gibi olacaktır diye düşünüyorum.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.