Xtreme Download Manager

Xtreme Download Manager’İ Page moved to https://xdmweb.github.io/ veya GitHub - subhra74/xdm: Powerfull download accelerator and video downloader sitesinden indirip güvenle kullanabilir miyiz ve bu linklerin hangisinden indirebiliriz?
uGet’i kullanamıyorum da…

1 Beğeni

Zamanında nasıl indirdiğimi ve kurduğumu hatırlamıyorum ama ben uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Hatta windows kullanırken idm kullanıyordum. Ben şahsen çok daha memnunum.

1 Beğeni

ben de kullanıyorum. çok iyi bir şekilde video yakalıyor. yukarıda verdiğiniz iki linkte aynı . paket yöneticisinde yok galiba . ama yukarıdaki linklerden her hangi birini kullanabilirsin. aslında bu program pardus magazada da olsa güzel olur. güzel bir indirme proğramı

1 Beğeni

Uzun zamandır kullanıyorum ve çok faydalı buluyorum. Hiç sorun çıkarmadı. Çok iyi yakalıyor tüm video sitelerinden. İki adresten de indirebilir ve kurabilirsiniz güvenle. Tüm tarayıcılarla da uyumlu ve entegre olabiliyor.

1 Beğeni

Her iki program da çok güzel görünüyor, paylaştığınız için teşekkürler. Ayrıca youtube-dl bkz bağlantı: youtube-dl: Download Page

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.