Yaani Mail çıktı

Merhaba,
Millî elektronik posta hizmetimiz Yaani Mail kullanıma açılmış. Ne kadar yerli olduğunu bilmiyorum, o konuda bilgi bulamadım. Arama motoru Türk değildi ve düzgün çalışmıyordu ancak e-postayı destekliyorum. Türkiye’ nin verisi Türkiye’ de kalmalı. Bildiğim kadarıyla Türkiye’ in tek elektronik postası.

https://mail.yaani.com

6 Beğeni

Hocam siteye kayıt oldum kurtarma epostası girdim güvenlik sorusunu da cevapladım sonra hizligiris.com.tr diye bir siteye yönlendiriyor. Orda numara istedi ve hata verdi.

sisteme kayıt olunamıyor şu an

Akşam burdaki konu açılış mesajını gördükten sonra kayıt oldum, adresimi aldım ve giriş yaptım. Sorun yaşamadım. Ancak Google Play de henüz uygulaması yok, telefona kuramadım.

Yaani Mail’ in internet sayfasından buldum, yükledim. Çok güzel çalışıyor.

1 Beğeni

Android uygulaması çalışıyor.
Web arayuzu güzel ve sade.
Iletisim için mahmutelmas@yaani.com :smile:

1 Beğeni

Çok şükür…

Evvelden pardus, sonra bip, şimdi de yani mail. Bir de işlemci olursa tam.
Özgürlük ve bağımsızlık bu olsa gerek. :sunglasses:

1 Beğeni

Yerli ve milli girişimlerimizin hepimizde oluşturduğu heyecan ve gurur bir. Yanı sıra bir yorum olarak ad seçimi noktasında bir eleştirim var:

mail.yaani.com’un Yardım sayfasında belirttikleri ifade “YaaniMail Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin yerli E-posta hizmetidir.” böyledir. Öne çıkarılan özellik olarak ise “Verilerinizi Türkiye’de saklayarak veri güvenliğinizi korur.” sözüne yer verilmekte. Türkler tarafından geliştirilen ve önceliğini Türkiye olarak belirleyen bu girişimin adının da Türkçe olması daha isabetli bir karar olurdu. Yurt içinde bu adla anılır ve yurt dışına hizmet sunmak durumunda ise ülkenin diline göre uyarlanabilirdi. Örnek olarak Yandex’i verebilirim. Rusya’dan giriş yapıldığında яндекс почта (Yandeks Poçta) olarak kullanıcısını karşılamaktadır.

YaaniMail’in uğurlu ve örnek olmasını dilerim.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.