Yazılım Geliştirme Teklifleri

Selamünaleyküm.

Aşağıda linkini verdiğim grup farklı programlarla ilgili yazılım taleplerini geliştiricilere daha organize ve daha kalabalık şekilde yöneltmek amacıyla kurulmuştur.

Programlarla ilgili geliştirilmesi istenen özellikler istişare edilecek, gönderilmek üzere örnek bir metin hazırlanacak, nerelere ve nasıl gönderileceği de gösterilerek talepler topluca iletilecektir.

Unutmayalım ki, bir kişiden gelen talep çok dikkate alınmayabilir ama çok kişiden gelen talepler mutlaka dikkate alınacaktır. Bu iş, programlardan alacağımız hizmetin kalitesini de otomatik olarak yükseltecektir.

6 Beğeni

Çok yerinde bir hareket olmuş, teşekkürler tebrikler.

Telegram yerine dedi kullansak olmaz mı :grin:

Sinan hocam, öneriniz güzel fakat dedi uygulaması ve bip te numara gizleme seçeneği bulunmuyor ne yazık ki. Bizde zaten bu gibi özellikler için uğraşacağız :slightly_smiling_face:

Aleyküm Selam.

Yusuf Hocamızın önderliğinde kurulan gruba ilgilenen herkesi bekliyoruz. Bu girişim ile yerli yazılım sağlayıcılarımızın daha iyi konuma gelmesini arzu ediyoruz. Böyle bir girişimi de başlattığı için @yusufsunetci hocamızdan Allah razı olsun. İnşaAllah en yakın zamanda istediğimiz seviyeye gelebiliriz.

Selametle.

3 Beğeni

Alternatif uygulamaların üretilmesi için bir şeyler yapılmalı. Üniversitelerimizde okuyan genç kardeşlerimiz bu işi çok rahat üstlenebilir ve tecrübeli kişiler ise onların projelerine yardım edebilir.
Bir işe başlanacaksa bu işe üniversitelerden başlanmalı ama ne yazık ki bizim üniversitelerimizde hâlâ Microsoft yazılımları anlatılıyor, dayatılıyor…

1 Beğeni

Hocam, Alternatif Çevrimi Sohbetle ilgili konu açtığımda dedi uygulamasının avantaj ve dezavantajlarını yorumlarsınız. Ona göre listeye ekleriz. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.