Yazılım merkezi açılmıyor sunucudan ikonlar alınıyor


bu şekilde kaldı. libreoffice bile açamıyorum. yarın sınavım var ve bu sorun sebebiyle giremeyeceğim sanırım. formda olan geçmiş komutları denedim ama sonuç hala aynı… lütfen yardımcı olur musunuz?

internetinizde sıkıntı olabilir diyecem ama sıkıntı olsa buraya mesaj atamazdınız. ek olarak libreoffice kullanmak için internet gerekli değil. eğer libreofficede sıkıntı yaşıyorsanız only ofisi kullanabilirsiniz
https://download.onlyoffice.com/install/desktop/editors/linux/onlyoffice-desktopeditors_amd64.deb

belki güncelleme ile çözülebilir

sudo apt update && sudo apt upgrade

Bu türlü sorunları genelde internet bağlantısı zayıf olduğunda yapıyor ama bazen takılabiliyor. Ayarlardan ön bellek dosyalarını temizleye tıklayın. İşlem bitirdikten sonra paket yöneticisi kaynak listesini düzelte tıklayın. Şifrenizi girin. Kabul butonuna tıklayın. Tekrar şifre isteyecektir şifrenizi girin ve şimdi güncelleye tıklayın. Güncelleme işlemi bittikten sonra tekrar açmayı deneyin.

1 Beğeni

şimdide komple bilgisayarı açamıyorum. bilgisayar açılıyor şifre ekranı geliyor şifremi giriyorum yükleniyor gibi gösterip işlemi iptal ediyor. kilit ekranında kalıyor öylece. ne şifre yanlış diyo ne doğru diyor hiç bir uyarı vermeden öylece kalıyor ekranda. açamadığım için söylediğiniz çözümlere de bakamadım. en yapacağım?

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.