Yazılımcı için klavye önerileri varmı?

Arkadaşlar web sayfası için yazılım gelilştiriyorum, kompakt, ergonomik pahalı olmayan Türkiye’de bulunabilen kablosuz klavye önerilerine ihtiyacım var, yazılımcı arkadaşlar neleri önerir acaba?

Merhaba Doğan bey Logitech markasının sadece USB giriş ile çalışan ofis tipi hem Klavye hemde Mouse setleri var eminim ki bunlar işinizi görecektir üstelik oyun vs. İçin geliştirilen klavyelerden çok daha az yer kaplıyor. Ben size kendi kullandığım ürünün yeni bir modelini öneriyorum Bağlantı da vericem, pil ile çalışıyorlar genelde benimki öyle mesela sadece bilgisayara USB takılıyor, Yazılım Driver vs. Yok umarım işinizi görecektir.

Logitech MK235 Klavye&Mouse

Cevabınız için teşekkür ederim.
Mevcut klavyem 47cm, önerdiğiniz klavye 43.5cm genişliğinde.

Daha kompakt bir klavye arıyorum, bir de Logitech K360 var her iki klavyeden daha küçük genişlik olarak, kullanan var mı?

İngilizce tuş düzeni olarak arıyorum ama bulamadım, neden ingilizce tuş düzeni derseniz kod yazanlar ne demek istediğimi anlayacaktır, kod yazmada kullanılan karakterlere kolay ulaşım için ideal.

Doğan bey daha ayrıntılı bir bilgi boyut vs. belirtseydiniz bununla ilgili isteğinize göre birşey size sunardım fakat pekde bir açıklama yapmamışsınız yine Logitech ürünlerinden araştırmanızı öneririm bunun için tabiri caiz ise kemikleşmiş bir klavye diye birşey yoktur. Gelelim İngilizce klavye karakter desteğine buda yurt dışı kaynaklı örn. Aliexpress gibi bir pazardan elde edilebilir. yada Amazon Shop’a da bakabilirsiniz Türkiye de ki Shoplar’da ben hiç denk gelmedim bilgisi olan varsa paylaşabilir. Kod yazıyorum diyorsunuz başarılar dilerim bu konuda bilgisiz birisi zaten değilim fakat açıklamanız çok genelleme olunca bende buna göre bir alternatif bulmaya çalıştım. Keşke bunları İlk olarak konunuzda mı desem Geri bildirim mi desem orada belirtseydiniz.

1 Beğeni

Selamlar, evet fazla blgi vermemiş olabilirim haklısınız.
Logitech K360 aldım güzel klavye tuşlar aralıklı unify alıcı ile geliyor tavsiye edebilirim.

Doğan bey tercihinizin Logitech olmasına sevindim yakşalık 3 yıldır benzer bir modeli kullanıyorum memnun kalacağınıza eminim.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.