Z kitap yükleme sırasında hata veriyor

Merhaba,

Etap akıllı tahtaya Z kitap uygulaması 1 tane yükledim.Sonrasında 2.kitabı yüklerken yarıda kaldı.tekrardan yükleme yapmak istediğimde ekranda hata mesajı verdi.

Hata mesajı : (aynı anda yalnızca tek bir yükleme yöneticisi çalışabilir.Lütfen önce diğer uygulamaları,ör.‘Güncelleştirme Yöneticisi’,‘aptitude’ ya da ‘Synaptic’i kapatın.)

Arka planda kapatmaya çalıştım lakin olmadı.Komut satırından dpkg --configure -a yazdım olmadı.Birde güncelleştirmeleri kurmak istediğimde E:dpkg kesintiye uğradı diye hata mesajı verdi.

Desteğinizi rica ediyorum.Teşekkürler.

Selamün Aleyküm

Yükleme işlemlerini nasıl gerçekleştirdiniz?
Adım adım bahsedebilir misiniz?

Merhaba,

bu adresteki talimatı uyguladım.4-5 tane kitap bu şekilde kurmak istedim.aynı anda kurulum yapmak istedim hızlı bir şekilde olsun diye.lakin kurulum sırasında hata verdi.bende iptal edip baştan yükleme yapayım dedim.Lakin sonrasında size bildirdiğim hataları vermeye başladı.sadece 1 adet kurulum yapabildim.Diğer Z kitapların kurulumunu yapamadım.

Teşekkürler.Kolay gelsin.

Kurmak istediğiniz uygulama deb uzantılı ise paket yöneticisinden bozuk paketleri düzelti deneyin. Exe uzantılı ise wine üzerinden işlemleri yapmanız gerekir.

oturumu kapatıp tekrar açın ve tek tek yükleyin

1 Beğeni

Paket yöneticisinden paket kurulumu sırasında, herhangi bir çakışma olmaması için aynı anda sadece tek süreç işletilir.

Tüm DEB paketlerini tek dizinde toplayıp tek satırlık komut ile de yükleyebilirsiniz. Komutu çalıştırırken ya sudo yetkili bir kullanıcı ile komutun başına sudo ekleyerek ya da yetkili kullanıcı(root) kabuğuna geçiş yapıp komutu öyle çalıştırın.
Örnek: apt install /DEB/PAKETLERININ/TAM/KONUMU/*.deb
Gerçekçi Örnek: apt install /home/kulanici/paketler/*.deb

3 Beğeni

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayacağım sonrasında sorun çözülür ise sizleri bilgilendireceğim. İyi çalışmalar.

Merhaba,
verilen bütün komutları denedim lakin aşağıdaki hatayı alıyorum.Ve bu hatadan dolayı hiçbir paket yönetici bu hatayı geçmeden kurulum aşamasına beni getirmiyor.
Bu hatayı nasıl geçmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

E: oeturkce-1-sinif-2-donem-seti-2024-1 paketinin tekrar kurulması gerekli, ancak gereken arşiv dosyası bulunamıyor.

Müsait olduğunuzda Telegram’da @oktay454’e ileti gönderirseniz uzak masaüstü bağlantısı yaparak destek sağlayabilirim.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.