Herkese iyi günler Anbox kurdum fakat ilk açılmada
anbox session-manager
bu kodun girilmesi önerilmiş. Fakat girdiğimde böyle bir hata almaktayım:
[ 2020-01-03 19:16:57] [daemon.cpp:61@Run] Failed to connect to socket /run/anbox-container.socket: No such file or directory
Fakat hiç bir yerde githup da dahil öneriler işe yaramadı yaptıklarım:
Anbox’u synapticten kurdum.
Daha sonra tıklayıp açılmayınca başka kaynakta bu uygulamanın indrilmesi önerilmiş onu kurdum:
sudo apt install android-tools-adb
Fakat başka bir kayakta modüllerin olduğu ve onların indirilip kurulması gerektiği söylenmiş onu da yaptım:
kaynak: GitHub - anbox/anbox-modules: Anbox kernel modules
daha sonra acaaba dedim eski mi pardus depodakiler daha sonra githup tan indirip kurdum ve yine sonu. aynı
uygulamaya tıkladığımda ise:
birkaç dk sonra yok oluyor bu durumla karşılaşan var mı veya önerisi olan bir de
bu bağımlıkları kurdum tek tek:
- libdbus
- google-mock
- google-test
- libboost
- libboost-filesystem
- libboost-log
- libboost-iostreams
- libboost-program-options
- libboost-system
- libboost-test
- libboost-thread
- libcap
- libsystemd
- mesa (libegl1, libgles2)
- libsdl2
- libprotobuf
- protobuf-compiler
- lxc (>= 3.0)
Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekküler.
anbox launch komutundan sonra
[ 2020-01-03 20:26:23] [launch.cpp:169@operator()] The intent you provided is invalid. Please provide a correct launch intent.
[ 2020-01-03 20:26:23] [launch.cpp:170@operator()] For example to launch the application manager, run:
[ 2020-01-03 20:26:23] [launch.cpp:171@operator()] $ anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
bu hataları aldım daha sonra:
anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
bundan sonra bu hatayı aldım:
[ 2020-01-03 20:27:45] [daemon.cpp:61@Run] Application manager service is not running yet
Service başlatmak için kod buldum fakat ondan da hata aldım:
kod: sudo systemctl start anbox-container-manager.service
hata: Failed to start anbox-container-manager.service: Unit anbox-container-manager.service is masked.