BHSS-Mobil ( yeni mobil yazılım )

Merhaba, daha önce duyurusunu yaptığım MHSS yazılımı ile birlikte kullanabileceğiniz BHSS-Mobil’i hizmetinize sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu mobil uygulama ile stok yönetimi ve raf etiketi(henüz bitmedi) basımını yapabileceksiniz.

Bu mobil uygulamanın çalışması için. bhss-flask uygulaması MHSS’nin yüklü olduğu makinada çalıştırılmalıdır. Kurulum adımları git üzerinde açıklanmıştır.

indir

bhss-mobil

2 Beğeni

Selamunlayküm hocam
ellerinize sağlık gerçekten çok güzel uygulamalar. Kullanacak ekipmanım olmasa da gerçekten esnafımıza baya yardımcı olacaktır inşAllah.

Hocam bir de biraz eksik gördüğüm bir konu belki kullanımı çok kolaydır ama bir belgelendirmesi olsa veya vidyolu anlatımı olsa insanlar çok daha çabuk kullanmaya başlayabilirler. derseniz zaten var ben bulamadım kusura bakmayın.
ek olarak pardus 21’e kurmayı denediğimde şöyle bir hata aldım

mhss
QSqlDatabasePrivate::database: unable to open database: "ÖLÜMCÜL (FATAL):  \"postgres\" kullanıcısı için şifre doğrulaması başarısız oldu\nÖLÜMCÜL (FATAL):  \"postgres\" kullanıcısı için şifre doğrulaması başarısız oldu\nQPSQL: Bağlanılamıyor"

postgresql-13 bilgisayarımda kurulu

1 Beğeni

Teşekkür ederim. İşinize yarıyorsa ne mutlu bana. Yukarıda verdiğim cevap ta anlatmıştım. yine yapamazsanız tw den bağlantı verin yapayım.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.